Fräscht & nyttigt!

IMG_3263

Godmorgon fredag!

Hoppas allt är bra med dig denna kalla morgon. Vad kul att så många av er är sugna på visning;)

Lovar att återkomma senast fredag med vem som vinner.

Nu när jag är mammaledig så försöker jag komma på rätt bana igen både när det gäller kost och träning. Under graviditeten så drog man på sig ett antal dåliga vanor..hrmmm…som jag nu försöker ändra på. Jag klarar mig ganska bra under dagen med att äta nyttigt men när kvällen kommer och man får den där stunden för sig själv det är då jag trillar dit.

Mitt recept mot att äta dåligt heter träning. Tränar jag så äter jag bättre, dessutom så blir jag piggare och gladare och då blir jag en bättre mamma och chef. Har ju insett att sömn kommer att vara en bristvara de närmsta åren och för att klara den tiden kommer jag att träna för att tanka energi på annat håll.

Det funkar i alla fall helt säkert!

Stark- är mitt nya 2016!

Här kommer även ett tips på en perfekt och nyttig hemma lunch som man alltid har i kylen. Den här omeletten lagade jag väldigt ofta när jag bodde i Paris, så jag kallar den helt enkelt för fransk omelett.

Min franska omelett!

Ägg

Mjölk

Skinka

Persilja

Squash

Stek först skivad squash och häll därefter över ägg blandat med en skvätt mjölk. Låt steka på låg värme och lägg därefter över strimlad skinka och persilja. Servera med en grönsallad och dijonsenapsdressing.

Ha det så fint!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *