Så mycket har hänt!

valerie ss-13

 Minns så väl den här fotograferingen, det är säkert 5 år sedan och jag hade hittat en vintagebild som jag inspirerade mig ifrån. Tambourine girl heter bilden/kollektionen och vi fotade i min gamla lägenhet på Odengatan, tycker faktiskt att den fortfarande är riktigt härlig!. Fotade gjorde Magnus Ragnvid.

Godkväll mina vänner!

Sitter  här och går igenom en hel uppsjö av bilder för att göra en fotovägg till nya kontoret. Mitt lilla kvällspyssel helt enkelt.

Japp, vi har nytt fräscht kontor och det känns väldigt bra måste jag säga. Lovar er en titt in där vid tillfälle men jag vill ju att allt ska vara klart och snyggt när NI kommer på besök:)

Vi har även en ny uppdaterad fräsch logga men den kommer ni också att få se men först om ett litet tag, Mycket på g nu med andra ord. Men jag älskar när det händer mycket!! Det måste ju vara så för att andan ska finnas kvar.

Hursomhelst, så sitter jag nu här i kväll och tittar och minns allt häftigt som hänt de senaste åren och då är detta bara en liten liten bråkdel. Tänkte att ni skulle få se lite av det vi gjort.ROSEN

En helt underbar bild i Damernas Värld!

10628925_851880011496280_5951343898795175143_o

Sommaren 2015 på Berns under Fashionweek. Har ju länge varit en dröm att få göra en visning där och nu gör vi det igen!!

10808430_1557447834497577_1800083794_n

Visning på Berns förra hösten. Maison Valerie.

Valerie-Aflalo

Kampanjfotografering ute på Rosendals Trädgård..

1b51b05dc72e7c497741d50095966807_686x0_c_85_s_v4


1688333_190204437855357_1112128325_nfash14 angelica blick

Min första stora visning på Berns gjorde jag med Oriflame som makupsponsor, blev verkligen storslaget och jag var nervös i månader innan. Men kul var det och det gick ju bra även om det var mycket att stå i innan allt blev klart.

DV

fashionweekday2-19

IMG_0427IMG_5796-kopiera-700x0

Har ju så många fina bilder och iblan kan jag verkligen inte fatta att jag varit med om allt detta. Får nypa mig i armen lite..

IMG_5803-kopiera-700x0

Phu, har ni tröttnat ännu?;)

I morgon kör vi igång igen med visningsförberedelser och jobbar stenhårt fram till den 2:e februari, för då kör vi visning på Berns igen.  Ok, jag har ju såklart redan smygstartat men ska allt bli bra så måste man köra 100% och det gör jag alltid.

Brukar ju alltid bjuda in några av er läsare så om du är sugen på att komma så skriv här så lovar jag att ge bort ett par platser.

Ha en fin kväll nu!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

31 kommentarer

 1. Åh, vad roligt att få gå på din visning. Jag håller tummarna. Kram Annelii

 2. åh jag skulle så gärna vilja gå! En trött tvåbarnsmamma som just nu tycker det lyxigaste som finns är att gå o handla på Ica själv utan en 3 åring o en 9 månaders. Det skulle vara helt fantastisk att vara på plats i Berns och uppleva lite lyx i vardagen.
  Hoppas hoppas jag får en plats!
  Hade bra!/ Bella

 3. En biljett till din visning hade varit underbart roligt. Bor i Bjärred i Skåne och kommer sällan upp på modevisningar på Sthlms fashion week, även om kph har en grym fashion week, tror jag Sthlm slår den… En biljett till mig och du gör en skåning glad 🙂

 4. Hej!
  Jag önskar verkligen ATT få gå på din visning. Jag och en vän har precis startat ett stylingföretag. Och skulle älska att inspireras av din otroligt vackra stil.
  Lycka till med allt!
  Hälsning// Sarah

 5. Kristina

  En möjlighet att få se en modevisning IRL vore så kul. Jag håller tummen för att jag har lite tur.

 6. Åhhh det skulle verkligen vara en dröm att få gå på fashionweek och framför allt för att se din visning. Älskar dina skapelser och din mysiga butik i mood, perfekt inspiration en kall och trist vinterdag. Håller tummarna 🙂 Kram

 7. Stort Lycka Till med visningen! Följer din blogg med intresse och blir dagligen så inspirerad av din design! Såväl topp som kuddar från Valerir pryder både mig och mitt hem :-)! Det skulle vara så spännande att få möjlighet!

 8. Skulle älska att få gå på din visning. Har flera av dina plagg

 9. Vore superkul att få komma! Du är en grymt duktig designer!

 10. Jag skulle jättegärna vilja gå på din visning. Älskar dina kläder och din blogg.
  // Lovisa 23år 🙂

 11. Hej Valerie!

  Skulle göra mig så glad om jag fick komma och titta på din visning!

  Stor kram

 12. Caroline Ejebro

  Hejsan,

  Jag skulle gärna vilja gå på en visning och få en barndomsdröm uppfyld:-)

  Vänliga hälsningar
  Caroline

 13. Vill, vill, VILL gå på din visning!! Kan inte tänka mig nåt glammigare och trevligare!
  Kram!

 14. Jag skulle så gärna vilja komma och se din visning. Skulle vara underbart att få sen den live. Är så förtjust i dina kläder och har två godbitar i garderoben från dig som används flitigt. Tack för en fin och bra blogg! //Jessica i Borlänge

 15. Tack för en fin blogg!
  Tänk om man får möjlighet att lämna vardagen och få uppleva glimmer & glamour. Hoppas hoppas, vore ju helt underbart.
  Riitta

 16. Om jag har turen med mig att få gå på din visning så skulle jag vilja ta med mig min BFF. Två ”modemammor” som suktar efter lite extra lyx i vardagen!

  Önskar lycka till med alla förberedelser!

 17. Det skulle verkligen kännas som en ynnest att få gå på din visning och njuta av alla fina tyger och snitt. Behöver inspiration för att förnya min stil inför våren och kan inte tänka mig ett bättre sätt att få det på!

 18. Mitt hjärta hoppade precis till! Tänk om jag fick gå och njuta av att se vackra konstverk i form sv kläder? Det skulle vara underbart och något att leva på länge…

 19. Oooo när jag ser dina visningsbilder längtar jag såå tillbaka till tiden när jag var en del av den världen! Inte på men väl bakom scenen ;den känslan …nerverna, hårsprayen,snabba byten, musiken…
  Glädjen och urladdningen efteråt!
  Vill gärna uppleva det på din visning på Berns!
  Håller tummarna!

 20. Hei Valerie! Jeg har fulgt med på din blogg fra Norge i over et år nå. Synes det er så hyggelig å kikke innom (nesten) hver dag og følge deg og din familie i stort og smått. Det hadde vært fantastisk å få være med på din visning. Ønsker deg alt godt og lykke til! Hilsen Bente

 21. Måste erkänna att det är första gången jag tittar in på din blogg. Men verkligen inte sista.

  Inte äger jag några av dina kläder heller, det känns just nu som en ouppnåelig dröm att få bära någon av dina underbart vackra klänningar!

  Att få komma och titta på din visning skulle vara en fantastisk upplevelse

  Kram

 22. Men så fint och generöst erbjudande Valerie! Varje gang jag är i huvudstaden slinker jag in till din butik och later mig förföras av siden, spetsar och glourdrömmar – att få gå på en visning vore en prisessdröm i uppfyllelse.

 23. Läser fin blogg dagligen och tycker det är fantastiskt med din ärlighet kring vardagslivets berg- och dalbana! Som statsanställd saknar jag glamouren som din vardag kantas av, den vore så underbar att få uppleva – om så bara för en kväll! Om jag har turen att vinna skulle jag ta med min fantastiska man på en date, något som vi inte varit på sedan barnen föddes, 10 år sen…

 24. Hej! Jag skulle gärna vilja vinna och ge det som en försenad julklapp till min bästa vän, Lisa. Hon läser på textilakademin just nu så det skulle både ge nytta och nöje för henne, och mig såklart!

  Trevlig helg!

 25. Pernilla

  Vill bara säga att den svarta långa klänningen är såååå underbar.
  Fantastisk vacker! på min bucket list innan jag dör- absolut

 26. Jag vill supergärna gå på din visning, vilken dröm!

 27. Caroline

  Okej,såhär är det,varje år unnar jag mig ett av dina plagg,blivit lite av en samlare men svårt när man är tvåbarnsmamma som försöker starta företag att ha råd så jag sparar. Om två månader blir jag 30-detta blir mitt år det känner jag på mig! Att få unna mig den lyxen att faktiskt få gå på din visning,du som är en sådan otroligt stor inspirationskälla,som fått mig att våga… ja,det hade helt enkelt betytt hela världen för mig.hoppas av hela mitt hjärta!
  Kram

  1. Grattis!! du vann! Mejla mig på valerie.aflalo@gmail.com

 28. mia fougelberg

  Jag skulle verkligen vilja gå visseligen bor jag i göteborg men det får bli en senare fråga.så nu hoppas jag på turen att just jag får gå.läser din blogg regelbundet o mode är det bästa jag vet.kram kram

 29. Men det vore ju helt fantastiskt att få gå på visningen! Jag behöver verkligen komma ut efter 6 månader hemma med ”lillchefen”(+9 mån innan). Lite glamour och lyx står högs upp på min checklista och att få kickstarta den i stil kunde inte bli bättre. Håller tummarna för att det är min tur denna gång. Älskar din blogg förresten.
  Må gott!
  /Åsa

 30. Men jisses vad jag skulle jubla och skutta här uppe i Umeå om jag skulle få gå på din visning. Jag älskar dina kläder och ett besök på Mood i er butik är ett måste när jag är i huvudstaden. Det har min man också förstått så han brukar alltid säga ”Jaha…vi går väl till Mood nu då?!” Driver ju också en modeblogg om än i liten skala, men du kan ju tänka att vi inte är så bortskämda med visningar och ändra modeevent här uppe. Skulle vara så roligt att få gå på din visning och jag skulle leva på det länge, länge. Håller tummarna. Kram Annika