Finfint!

IMG_3159

En av Leonies födelsedagspresenter som bara är såå gullig. Kommer från Adoreusbabies.

Godförmiddag mina underbara läsare!

Vill bara börja med att säga TACK för att ni är så fina här inne och dessutom gulliga både mot mig och mot varandra! Vill ju att detta ska vara en härlig och vänskaplig plats och det är precis det som det har blivit. Näthat var en av de saker som jag var rädd för när jag startade den här bloggen men jag måste säga att alla ni som läser här är så fina och härliga!

Så TACK för det.

Idag är förskolan stängd så jag är hemma med båda mina småtjejer. Tänkte sätta igång med att kolla igenom deras garderober för att snart bär det av mot sydligare breddgrader- Mexico och Playa Del Carmen!! längtar ihjäl mig! Det var ju min present till min kära man nu när han fyllde 40 och gissa om han blev glad?!

Återkommer med lite mer om det snart och skulle såklart vilja höra allt från alla er som varit där om vilka restauranger och sevärdheter som ni tyckte var bra. Även vad man kan hitta på med barnen där osv.

Men nu, först en tur ut detta kyliga krispiga väder. Solen skiner och det är kallt men det är fredag och en promenad ut i friska luften med ett inköp av lite färgglada blommor kommer sätta guldkant på den här dagen. I know it!

Stor kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Men oj vad fint det blev, alldeles tindrande ✨

 2. Tack för tips! Så himla söt skylt.. ska jag ge min nykläckta Systerson 🙂 Ha en underbar helg. Perfekt med kylan för då får man mysa. Kramkram

 3. Christine

  Ni måste ta en tur till TULUM, ca 7 mil från playa del Carmen, och då menar jag stranden, inte orten Tulum. Magisk!

 4. Caroline

  Har nog aldrig kommenterat en blogg tidigare men kände att jag bara måste få visa min uppskattning ☺️ En härligare blogg än din är svår att hitta och den där ”feel good” känslan som du eftersträvar känner i alla fall jag varje gång som jag klickar in på din blogg! Trevlig helg! Kram Caroline

 5. Mathilda

  Vi var i Playa del Carmen och Tulum för några år sedan – tyvärr tyckte vi inte om Playa del Carmen (massor av turister och resorts, inte så genuint), å andra sidan hade vi inte barn då så kanske smidigt med barn. Mitt tips är i alla fall att hyra bil och åka till Tulum Beach, fantastisk strand och grymma resturanger! Häng på La Zebra över lunchen (mitt på stranden, grymma tacos) och ät middag på Heartwood eller Casa Banana, grillad fisk mot djungelsidan. Finns också ruiner i Tulum som kan vara kul att besöka om man vill ha lite kultur (och inte åka 3tim inåt landet). Åk till en cenote en förmiddag, sötvattenskälla där ni kan snorkla i lugnt vatten. I Playa del Carmen hittade vi några mer genuina restauranger ett par kvarter upp från stranden, plaststolar och knappt nån engelska men god mat – passade för lunch kanske? Sedan kan man åka små minibussar från stationen till olika närliggande destinationer, t ex Akumal som har en fin strand och glassbar (sägs att man kan få se havssköldpaddor där också).
  Hoppas ni får en fantastisk resa!

  1. Tack för alla tips!! Min plan var att åka till Tulum men med barnen var det svårt att hitta ett hotell. Dom flesta var bara för vuxna:) Vi tar oss dit på några dagsturer och hänger lite i Pdc på kvällarna tror jag. Ska kolla in ställena som du nämner! Tack tack. Längtar!