Januari kaos

IMG_2356

Leonie i sin favoritposition, i bärsele på min mage:) Bär runt henne i en Ergo-baby och jag tycker faktiskt att den är bättre än Baby Björn ( om ni nu står i valet och kvalet vill säga) Hon sitter mer stadigt och upprätt i denna vilket gör att hon är nöjd länge.  Men bäst är att jag får händerna fria för en stund. Min stackars lilla söta bebis som haft sådan otur att få lunginflammation. Phu.

Hej mina fina fina vänner!

Äntligen tittar jag in här till er. Har faktiskt aldrig gått så lång tid mellan gångerna som nu men så har det bara varit för mycket med alla sjukdommar att det nästan knappt är sant.

Här är det just nu lite kaos. Leonie fick ju lunginflammation och blev bra i ca 1 dag innan nästa sjukdom, hög feber och allmänt dålig. Har varit hos läkaren för jag vet inte vilken gång i raden och gjort massa tester.

Igår fyllde maken 40 år och jag hade planerat massor av mysigt ihop sen länge. Gjorde ett försök och checkade in på Grand Hotells spa, tänkte oss en liten rofylld stund tillsammans och fick faktiskt ett par timmar innan vi åkte hem till lilla L. Vi ställde in det andra, köpte hem sushi på kvällen och tog det lugnt i stället. Vi får fira lite längre fram och om en månad så åker vi ju till Mexico för att fira och njuta tillsammans hela familjen. Ser fram emot det i stället! Nu är det som det är och det viktigaste är ju att alla blir friska och krya så att livet kan återgå till det normala.

Japp, det blev inte så mycket feelgood härifrån idag men så är läget och jag vill ju att ni ska få följa mig här så som det är på riktigt:)

Ha nu en fin dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. åh stackar lilla L.

  Jobbigt för er vuxna också med sjuka barn, man vill ju liksom ta bort det onda/jobbiga från sina barn.

  Älskar att titta in till dig, det är så mysigt hos dig <3

  Ha det så härligt i Mexico.
  Stor Kram 🙂

  1. Tack tack! Kram tbx

 2. Januarikaos…mm det blir så med lunginflammation, extra jobbigt såklart med sjuka barn! Host host…jag bloggar vidare och äter antibiotika.
  A

 3. Min son är lika gammal som lilla L och förkylningar, feber och magsjuka har avlöst varann sedan han var 5 veckor. Så otroligt jobbigt och man tycker så synd om dom som är så små och ynkliga. Men dom klarar det antagligen mycket bättre än en vuxen som tur är. Snart kommer värmen, håll ut =)

  1. Hej, har din son syskon? Känns som att det är värre då för dom små. I dag är vi feberfria och så mycket gladare. Härligt och ja snart kommer värmen

 4. Har också ergo till min dotter som år 1 år, som helst vill bli buren heela tiden ;-)Tycker den är super, lite mer stabil och att den går att ha på så många olika sätt.

  1. Härligt att höra:) Minns första gången jag blev mamma och hur skönt det var att kunna plocka och fixa hemma lite