På tu man hand..

IMG_3085

Gårdagens jag, ute på tu man hand med maken! Kändes alldeles konstig att bara hoppa in i bilen utan packning för ett helt kompani! Hör absolut inte till vanligheterna nuförtiden i våran lilla familj. Men skönt kändes det, bara jag och min kärlek och en stund för oss att få äta en god lunch prata och kanske pussas lite. Hihi.

IMG_3084

Godkväll söta vänner!

Har ni varit ute i det fina vädret idag?

Härligt att det ä n t l i g e n har kommit lite ordentligt med snö tycker jag, även dom små här hemma gillar det såklart och snögubbar rullas nere på gården med alla barnen i huset. Skönt att barnen kan vara ute och leka, när det finns snö så finns det ju alltid något att göra.

Här är vi mitt uppe i den sk nattnings processen som ibland kan dra ut på tiden, speciellt med fler än ett barn med i bilden 😉 Planen är att få dom små i säng till kl 20 men nu är kl 20.30 och båda vaknar om vart annat i sina sängar. Snart sover i alla falla små söta donnor här och då ska vi krypa ner i sängen och se en film.

Så mysigt!

I går kväll så var vi hos våra vänner som precis har renoverat ett superfint hus och åt en riktigt härlig middag. Det är spännande att höra om husrenoveringar eftersom vi ju också går i dessa tankar. Det är ju världens projekt så just nu är det inte aktuellt, måste först få till det lite bättre med sömnen helt enkelt innan. Men wow vad fint det blir och med massor av lyxig yta och smart förvaring, sådant som man uppskattar som familj. Japp, någon dag blir det vår tur hoppas jag.


IMG_3103


IMG_3100IMG_3108

Det fanns ju så mycket gott att välja på och tillslut föll valet på en pocherad torskrygg med hollandaise som faktiskt var den godaste jag ätit! Väljer ofta fisk när jag är ute och äter.

Älskar att få en stund med min älskade man på tu man hand och faktiskt redan på tisdag får vi det igen. Då är det hans stora födelsedag som ska firas och än så länge är det lite hemligt vad vi ska göra. Alltså, inget avslöjande idag.

Nu är det tyst inne hos tjejerna så med andra ord dags för filmtajm här. Såg nog minsann en godispåse i köket också.

Ha nu en mysig söndagskväll!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *