Lördag!

IMG_3067

Nymålade skänken i vardagsrummet som efter att först ha blivit målad i en soft grön nyans sen fick samma grå nyans som vi har på väggarna. Lite så som en Alcro reklam med samma färg på möbler som på väggar! Ja, ni kanske har sett? Snyggt tycker jag i alla fall och gillar intrycket av både möbler stuckatur i samma nyans. Får bli mer av det i nästa boende helt enkelt.

Godmorgon vännen!

Har ni sovit gott?

Våra nätter är väl kanske inte de bästa just nu med Leonie som vaknar  och vill snutta på sin mamma i stort sett hela tiden. Så snart hon är helt frisk så ska vi trappa ner amningen för även om det ju är väldigt mysigt så känner vi båda att det nu är dags för det. Man brukar ju känna när det är tid för det, Leonie äter ju vanlig mat nu så en snutt på morgon och en snutt på kväll känns liksom lagom för oss båda;)

IMG_3048

IMG_3052

Ja och så var det där med mitt fina lilla blocketfynd till skåp som jag haft i säkert 8 år nu som behövde sig en uppfräschning. Som först blev grönt och sen grått..

Blev i alla fall väldigt nöjd med skåpet tillslut även om det tog sin tid. När skåpet inte passade in i Biancas rum fick det bo kvar ute i vardagsrummet men då kändes den gröna nyansen på just detta skåpet inte riktigt rätt. Även om jag älskar den färgen så var det kombinationen av de två som inte funkade.

Har hittat ett annat skåp som har en lite annan grön nyans som jag ska titta på i stället som är mer modernt i linjerna. Gillar ju kombinationen av gammalt och nytt som ni vet;)

IMG_3054

Köpte dessa beslag i naturfärgat skinn på en beslagsbutik här i Stockholm. Blev riktigt nöjd!

IMG_3065IMG_3061

Önskar dig den finaste av lördagar!

I dag ska jag och maken äntligen få en liten date tillsammans. Farmor kommer några timmar på dagen så nu ska vi gå en sväng på stan, äta lunch för att sen åka hem till våra små älsklingar igen. Eller, egentligen borde vi sova ikapp…men hur kul är det?;)

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer

 1. Vad heter kulören? Är det alcros färg?

 2. Skåpet fick sig ett riktigt lyft. Snyggt!
  Min dotter är 9 månader och ammar fortfarande, kvällar och nätter. Hon hade också en period då hon ville snutta hela nätterna. Det visade sig att hon var hungrig så vi började ge henne gröt innan läggning och efter det sover hon mycket bättre, vaknar 1-2ggr/natt. Testa! Kanske blir bättre.

 3. Så fantastiskt fint det blev, älskar att du tog upp naturnyansen på stolarna i skinnet på beslaget, sjukt snyggt! Du inspirerar verkligen och det är så kul att du blandar gammalt med nytt, precis som jag gillar, blir ett mer personligt hem då 🙂

  Kram och ha en riktigt go date med mannen!
  Catta

  1. Tack snälla du:) gillar ju att fixa och trixa och göra mitt eget ibland. Känner verkligen för varje sak lite extra då tycker jag. Ha rn fin helg nu!

 4. Åh intressant att höra om amning och att fler är i samma situation. Våran son är 9 månader och vill gärna amma/snutta (har ingen napp) om nätterna. Vi jobbar på med gröt och annan mat men det är ingen hit. Med mycket fruktpure går lite gröt ner. Hur ser era matdagar ut? Jag börjar längta efter att vara lite mer ”fri” & slippa vara napp, det börjar bli tungt 🙂 Tack för bra blogg!

 5. Vilka jättefina ramar i fönstret! Är det glas och silver?
  Kram och ha en mysig lördag:)

 6. Tips på tavla ovanför din skänk: flera mindre tavlor som i ytterkant bildar en stor. Så har jag ovanför min skänk och det blir samtidigt som ett litet ”galleri”. Har också belysning ovanför, jättevackert!

  1. Tack för alla toppentips!!

 7. Vilka snygga beslag och vilken fin blogg du har! Gillar din stil.

 8. Har en 7 månaders som också vill snutta hela natten…. Har du tips på hur man trappar ner? Första barnet här…
  Kram

  1. Hek Marie, ja, är ju i samma läge och detta är mitt tredje;) Vi gör såhär när bebisen är frisk annars får hon snutta som hon vill: jag ammar inget under dagen och då äter hon vanlig mat och gröt. Sen ammar jag vid midnatt sover sedan i ett annat rum och J tar natten fram till ca 04.00 då ammar jag igen en gång. Sen blir det välling på morgonen. Så gör vi just nu för att trappa ner. Annars så har hon mig som napp hela natten!:) lycka till!

 9. Ville bara titta in och tacka för en inspirerande blogg och en hel del favoriter i garderoben (älskar att du gör roliga och kvinnliga plagg som man inte behöver ha massa tjusiga kurvor för att bära upp – för en tunnis som mig är det fab att få känna sig lite feminin!) Såg dig idag och tänkte tacka irl, men är så rackarns svensk (tråkig) att jag tydligen inte går fram till folk jag inte känner bara sådär…

  När jag väl tittade in så läste jag detta, vi har samma ”problem” här hemma med en dotter som jag förstått är född på samma dag som din (på samma BB också tror jag)… Tänkte först att det hade med ngn utvecklingsfas att göra när hon lärde sig krypa – då blev nattsömnen bananas! Sen tänkte jag att det hade med förkylningen att göra… Men nu är viruset borta så då får det vara över med snuttandet! Pappan i huset tar henne när hon vaknar och går med henne tills hon somnar om, först lite kinkigt men det funkar och jag slipper vara napp för gången på fem/sex veckor… Blev ett långt inlägg detta, jag som bara skulle säga TACK!

 10. Tack snälla!! Jag tycker det är svårt för min kropp att vänja sig med färre amningar