Matchy matchy

GANNI wakakuu

Blommönstrat set från Ganni.

Godmorgon!

Här har vi vaknat, tänt en brasa och gjort frukost och här sitter jag nu och njuter av min morgonlatte. Det är så kallt i lägenheten nu om morgnarna så en brasa har blivit något av en vana. Älskar vår stora gamla öppna spis som vi har!

Tänkte idag dela med mig av ett stylingtips;)

En trend som jag verkligen tycker om och som håller i sig är den sk matchningstrenden, dvs topp och nederdel i samma mönster eller färg. Jag har själv använt den flitigt under både sommar och vinter och jag gillar verkligen looken.

second female

Second FemaleHM trend

En rutig historia från HM trend.

Valerie

Marmorprint från Valerie

tibi

Kjol och topp Tibi

proenza schouler

Proenza Shouler

ZARA 2

Och ett budget alternativ från Zara

ZARA

Fina blommor även från Zara

Hoppas att du också också vågar dig på detta! Väldigt snyggt!

Berättade ju att vi skulle till läkaren med Leonie i förrgår och den lilla stackaren har lunginflammation så nu kurerar vi hemma och äter antibiotika. Stackars liten!

Önskar dig en fin dag i snön 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Snyggt!
    Hon får krya på sig.

  2. Ganni är ett av mina egna favoritmärken och den första du visade är ”to die for” om du frågar mig.
    //Berith

  3. Verkligen snyggt! Gillar den från Ganni och dig bäst. Blir lite lyxig pyjamas look nästan!