Gott nytt år!happy-new-year

Fina fina ni!!!

Och godkväll på er såhär lite sent på nyårs dagen!

Hoppas du mår fint idag 🙂 Tänk att det är årets första dag och vi nu har ett helt nytt oskrivet år framför oss. Härligt tycker jag.

Nyårskvällen firade vi hos vänner i Bromma men eftersom minstingen var sjuk så fick vi åka hem efter vi hade ätit klart. Det är så det kan vara när man har småbarn helt enkelt. Middagen var underbart god med hummer och oxfilé och ljuvlig chokladmousse. Kunde inte tyvärr inte fota så mycket eftersom jag och Johan sprang om vart annat med en liten L som inte kunde sova eftersom hon var så täppt.

Tolvslaget tillbringade vi alltså på St Eriksbron och då menar jag inte utomhus och skålandes i champagne och kärleksfulla kramar. Utan i en bil med två små sovandes tjejer under en sprakande himmel. Behöver jag säga att vi var den enda bilen som var ute och körde just då.

Nåja, nu är det ny dag och nya tag. Champagne ligger på kylning och i morgon så firar jag och J våran nyår med kyssar och löften. Spelar ju inte så stor roll vilken dag man väljer att fira på så länge man är med varandra.

IMG_2938

IMG_2943

Ljuvlig förrätt med bla hummer och jordärtskocka..

I kväll har vi lagat hemmagjorda pizzor och myst hemma tillsammans med familjefilmer och tända ljus. Skönt att vara hemma och bara vara ibland.

Nej, nu ska jag hoppa i säng här så att man får sova i alla fall ett par timmar i sträck..

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej

    Detta har inget med inlägget att göra, men vill fråga, jag ska på bröllop i maj, så skoj ska de bli…Jag undrar när dina vår sommar klänningar kommer till butiken i Mood gallerian? Jag kommer som du förstår bära en ”ValerieKlänning” jag har endel kläder från dej o gillar allt
    Tack för allt fint du gör
    Kram & ett Gott Nytt År