The best is yet to come..

1kl2474_0_2

För så tänker alltid jag i alla fall. Man gläds och är tacksam över det som varit lär sig av det som gick mindre bra och njuter av ett nytt år med ett oskrivet blad. Året inleddes med storslagen visning i januari på Berns under Fashionweek Stockholm, vilket var helt fantastiskt kul att få vara en del av. Snart är det dax igen..

Godmorgon kära vänner!

Blir alltid ett litet uns sentimental så här års när året lider mot sitt slut och vi nu ska in i ett helt nytt år- 2016. Som designer har jag ju redan varit där ett tag nu men personligen så ser jag väldigt mycket fram emot detta år, känner på mig att det kommer att bli ett toppenår! Vill först och främst tacka er alla för att ni är så fina och gulliga läsare och alltid skriver här med respekt och kärlek för mig och alla andras kommentarer. Vill ju att den här bloggen ska vara en plats för feelgood, inspiration och värme.

Jag försöker alltid att tänka positivt och tror att det leder mig mot rätt riktning. Om man på något sätt ser sig själv lyckas med det man drömmer om så måste man ju komma dit! Har funkat för mig i alla fall även om vägen inte alltid är helt rak. Men det är ju det som är livet, ibland så går det upp och ibland så går det ner.

I maj föddes vår älskade dotter Leonie i raketfart! Så mycket kärlek och glädje!! Allt gick bra och det är vi tacksamma för. Sen väntade en ny utmaning som trebarn mamma och nu tycker jag att vi börjar hitta formen för nya lite större familjen. Har ju alltid velat ha en stor familj och det är härligt med alla våra flickor.

img_4218 2

G r a v i d var jag ju halva det här året! Här i en Lindex jumpsuite.

IMG_7336

Och sen kom hon en av de vackraste dagar i maj…


IMG_7481 img_52951 2


I mars fick vi veta att jag och varumärket ”Valerie” för andra gången blivit nominerade till guldknappen! Vilken glädje!! Så tacksam för detta. Gravid i 9:e månaden blev jag fotograferad för Damernas värld och nomineringsnumret.valerie-guldknappen-2015

Och så fick vi alla äran att vara med på omslaget av Family Living! 

ladda ned

Med en amningspaus…

img_5921img_6432

Midsommar i Cannes med hela familjen! Och slappardagar i Spanien.

img_7995 2

Ljuvliga Los Angeles i oktober med vänner och familj!

img_1604img_1497IMG_0894

Så nu önskar jag er alla underbara läsare ett gott nytt år så ses vi nästa år!!

Massor av kramar och kärlek till er.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Har nog aldrig sett en som vacker gravid kvinna förut. Helt otroligt vacker, om jag var du skulle jag rama in bilden längst ned. Blir allt lite avis, fick också tredje barnet under år 2015 och det är inte så att jag känner någon stress men det vore trevligt om kroppen kunde blir lite mindre och framför allt; starkare. Du utstrålar power!

  2. Vilken fin installning du har till livet och harligt att du alltid forsoker att tanka positivt. Livet kan vara valdigt jobbigt ibland, men ingenting blir ju battre av att tanka negativt. 🙂 Jag hoppas du far ett fint 2016 med dina tre flickor!

    1. Tack fina du! Visst är det så:)