Nyårsstassen

IMG_2877

Godkväll!

Håller just nu på att natta minsta tjejen som vaknar om vart annat så fort jag smugit ut på vårt knarrande golv ( charmen med sekelskifte;). Först somnar hon och sover en stund för att vakna ett par gånger i timmen! Mina andra tjejer har gjort detsamma i den här åldern och jag brukar koppla samman det till tiden då dom börjar krypa. Vet inte varför men det är som att dom blir mer oroliga då och behöver mer närhet.

Har ni förresten fixat nyårs stassen?

Tänker mig att jag kanske ska ha den här…är väldigt sugen på fransar och lite paljett och den här klänningen har lagom av båda tycker jag.

IMG_2880

Bakade ju saffransbullar häromkvällen och i kväll ska jag ta fram några ur frysen, göra mig en kopp thé och mumsa i mig några. Maken är på hockey så det är tjejkväll här hemma 🙂

Ha en mysig måndag vänner!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Åh, vilken vacker klänning! Lite 20-tal, kommer att sakna de vackra klänningarna från tv-serien Downton Abbey. Kan inte det festmodet komma snart?
  Karin

 2. Jättesnygg klänning! Ha en fin tisdag. Kram Annika

 3. Vilken fin klänning, den kommer att bli topp!
  Min dotter föddes 5 maj så jag tycker det är så kul att följa dig då de små är så lika! Min flicka vaknar också många gånger varje natt nu till skillnad från de första 6 mån då hon sov 10h i sträck! När vände det för dina större flickor? Kram Em

  1. Hej, åh vad roligt! det är lite olika faktiskt. Min äldsta tjej har sovit bra se senaste 4 åren men sov dåligt som bebis. Bianca vaknar fortfarande en gång på natten..håller tummarna att det snart blir bättre för henne. men det borde det ju bli, nu är hon ju 3,5 och sover i egen säng:)
   Kram