En jul på landet!

IMG_2769

Dukningen gick i vackert rött, vitt och grått tillsammans med vacker grön buxbom! Fint och klassiskt.

IMG_2765IMG_2768

Helt underbara stolar!

IMG_2780

IMG_2786

Mina kusiner är uppväxta i den här fina skånelängan där vi spenderade vår julafton.

IMG_2792


IMG_2797

IMG_2816

IMG_2819

IMG_2698IMG_2827

Vi vi var 30 stycken med alla barn! Vi är en stor släkt och nu när alla har barn och respektive så växer den hela tiden.. Det är kul att vara många.

IMG_2823

Heej och god jul till dig!

Hoppas att du mår riktigt bra och har du haft en fin julafton och juldag.

Här är vi typ fortfarande mätta efter julaftonens maffiga julbord men guuud så gott det var. Min mammas bror och fru är superduktiga både på att laga gott och att få till det vackert och så frestande att man inte kan låta bli.

I år firade vi hemma hos min mammas bror Bosse som också är norra Europas duktigaste antikhandlare. Deras hus är som en dröm från 1700-talet och överallt står det vackra och spännande saker med massor av historia. Jag hittade bla en så fin och annorlunda skomakarlampa i porslin som fick följa med hem! Mellan alla rätter var det ju en obligatorisk ”antikrunda” i ladorna på tomten och jag måste säga att denna runda är en av höjdpunkterna på julaftonskvällen hemma hos mina kusiner.

IMG_2832

På juldagen lekte vi med alla kulklappar och gick en långpromenad ute vid havet hos min syster med familj i Nyhamns läge och herreguuuud vad det blåste! Det är så vacker här nere i Skåne med havet och naturen.

IMG_2846


IMG_2851

IMG_2853

I går kväll körde vill tillbaka till Stockholm, annandagen är ju precis som julaftonen på sitt sätt en riktig familjedag fast idag är det bara Johan och barnen. I dag blir det lugn och ro med familjen för att senare ta oss iväg till vänner och julfest.

Ser verkligen fram emot det!

Ha nu en härlig dag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. det här är så julidylliskt att man nästan spricker! MYS <3

  2. Vansinnigt vackert hem,alskar allt! Moblerna,dukningen..
    Kram!