Mellantjejens rum!

IMG_2500

Godkväll!

Så, då var vi äntligen klar med tjejernas rum! Efter sommaren så kände Nicoletta att hon verkligen ville ha ett eget rum, tidigare har hon delat rum med Bianca, men så kommer det en tid när ett eget rum är viktigt. Vi byggde om matplatsen i köket till ett litet rum sålde våningssängen och påbörjade projekt ”tjejernas rum”. Så nu står alltså tjejernas båda rum färdiga, piffade och mysiga precis så som dom ville ha det!

Blev faktiskt väldigt nöjd och dom pastelliga färgerna i Biancas rum blev bara så bra tillsammans med mattan och väggfärgen. Den ljust mintröna mattan som jag hittade på Carpetvista är så otroligt fin i färgen och precis rätt grön och absolut inte turkos eller blå utan helt i ljus fin mjuk mint. Överkastet är Johans mormors och sängkläderna köpta på Hm Home. Hyllan är en klassisk String och jag letade länge efter något annat lite mer annorlunda men kände tillslut att dessa hyllor är klassiska och håller genom alla trender. Så valet föll tillslut på dom och jag är supernöjd.

Den fluffiga Eos lampan beställde jag från My Habitation och blev fluffig och fin här inne. Vi har haft den en tid nu och jag är sååå nöjd med den!

IMG_2504

 Väggfärgen ser lite annorlunda ut beroende på ljus… Skulle säga att den är mer som på bilden här ovan blek champagnerosa. Visst är J U L skylten fin? Hittade den på Markslöjd 🙂

IMG_2487

 

IMG_2496

Vi har stannat inne på förmiddagen idag för att prova några av julisarna som Nicoletta fick. Bla ett par guldskor med inbyggda hjul som är supercoola och häftiga att åka på. Gillar att Nicoletta kommer med egna ideér och vill testa nya saker! Hjulen kan man ta bort så har man ett par snygga sneakers. Minns att även jag önskade mig ett par ”gyllene dojjor” i hennes ålder men att jag aldrick fick det. Eller var det så att det bara inte fanns att köpa??

Kul har vi haft med dom idag i alla fall!

IMG_2497

Nicolettas snygga klänning kommer från How To kiss A Frog! Så fin med Perfect skrivet mitt på magen, precis så som hon är.

I morgon blir det först en mysig frukost med vänner för att sen packa bilen och styra kosan mot Skåne och julfirande där. Ska blir supermysigt och jag längtar efter att få umgås med min systrar och alla barn.

Hoppas ni hänger med på vår jul i Skåne!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Åh- var kan man hitta skorna? Hade passat min 9-åring perfekt

    1. På nätet och Heeleys heter dom:) Det var mormor som köpte så jag minns inte vartifrån.

  2. Hej!
    Så otroligt fin färg på väggen i nya rummet. Vad heter den och har för färgkod?
    Med vänliga hälsningar
    Martina