Julmys de-luxe

IMG_2446

Ho ho ho mina vänner!

Hur mår ni idag? det är ju söndag idag och redan fjärde advent! vi tände det sista och fjärde ljuset till frukosten i morse.

Här i Vasastan har det varit julmys de-luxe idag. Min äldsta tjej firar nämligen jul med sin pappa i år. Det är ju tyvärr så när man har skilda föräldrar att man måste dela på julen den också. Känns alltid lite tråkigt när det inte är min jul men allt eftersom tiden gått har vi har faktiskt gjort nya traditioner som känns riktigt mysiga dom också. Idag bjöd vi hem alla våra släktingar som bor här i stan på julfika, paketöppning och nygräddade saffransknyten som jag bakat. Alltså sååå underbart gott och mysigt.

Vi började faktiskt lite smått att öppna paket i morse och jag måste säga att i lugn och ro öppna titta och sen även ha tid att leka med sina klappar är jätteskönt, liksom all fokus på det. Nu har vi spelat Poohat och Labyrint och gjort tusen saker av leran som barnen fick så vi känner oss nöjda och trötta. Alla har gått hem och vi har satt oss för att vila i soffan och tänt en brasa. Ahhhh.

Nu blir det inte många mer knop och jag är proppmätt av alla goda bullar!!


IMG_2454

IMG_2470

Hade en söt liten hjälpreda i köket.

IMG_2459IMG_2466IMG_2479

Receptet hittade jag här! Jag säger bara att om ni ska baka någonting nu i jul så är det dom här underbart goda och saftiga bullarna som bara smälter i munnen så knäckiga och goda är dom.

Ha nu en skön fjärde advent.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Tack för en fin blogg! Du bjuder verkligen på dig och din goda smak. En liten fråga… Har ni vit fog i köket eller är det en ljusgrå nyans. Om vit, har du behandlat den? ❤️

    1. Hej, nej den är vi och det funkar bra! Blir inte gul eller så, kör på vit tycker jag!

  2. Ja vitt är verkligen supersnygga! Tack för svar! ❤️