En liten recap.

IMG_2409

God morgon lördag!

Åhhh, godmorgon på er. Här har vi vaknat och tänt en brasa och ätit frukost framför nyhetsmorgon, så skönt. Gillar våra lördagsmorgnar när vi får vara tillsammans utan stress och hela den lediga dagen framför oss. Mysigt.

Min dator har strulat massor i veckan och jag har inte kunnat logga in på mitt fotoprogram så som jag brukar så därför har jag inte kunnat titta in till er. Så ledsen för det! Men NU funkar det igen så här kommer en liten recap helt enkelt.

Bakade lussekringlor härom dagen till Nicolettas skolavslutning och jag fick verkligen feeling för det där med att baka, så kul! det var faktiskt rätt längesedan jag gjorde just det. Men nu ska det bli bättring på bakningsfronten känner jag. Gott blev det också! jag använde Leilas recept som jag oftast brukar göra om jag nu får för mig att bara vill säga.

IMG_2412

Sen så var vi på en urmysig jul frukost med Babyliss!


IMG_2332IMG_2314

Vi fick en fin presentation om alla deras senaste produkter samtidigt som vi mumsade god Svenskt Tenn frukost. Nu ska det hem och testas!

IMG_2327IMG_2336

Älskar deras blomsterarrangemang!

Sen så hade vi ett superlyckat och roligt event i butiken som jag och tjejerna på Creative Heads hade bjudit in till. Så roligt att träffa er alla och få bjuda på lite härliga treats som bubbel, rabatter och hårstyling. Lovar att vi ska göra om det igen för det blev ju hur lyckat som helst. Stort tack alla ni som kom och hängde med oss!

IMG_2373

Gott bubbel från MIA.

IMG_2396IMG_2375

IMG_2377

Alla fick snygga frisyrer och stylingtips!

IMG_2379

IMG_2392

Nej, nu ska vi kicka igång den här lördagen!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *