It´s a childs world.

img_0558

Min älskade underbara bebis som alltid har nya fräscha nya blöjor att sätta på sig. Tänk vad fruktansvärt att inte ha möjlighet till detta. Blir så ledsen av att tänka på dom som inte har den möjligheten i världen s som den ser ut just nu. Jag vill på mitt sätt genom att skriva det här inlägget på min blogg uppmärksamma vad du kan göra för att hjälpa till.

Hej vänner!

Hoppas allt bra med dig i kväll.

Julen närmar sig med stormsteg och den här veckan är också sista arbetsveckan för många. Fullt upp med julklappsinköp, jul middagar och allt annat som står på agendan just nu, det brukar vara en hel del. I dag var det skolavslutning på min äldsta dotters skola ( jag är dessutom klassförälder i år) så vi har bakat och fixat lite extra inför det. Men snart, snart så ska vi vila och mysa tillsammans och det ser jag verkligen fram emot.

Tycker att man vid den här tiden på året kan försöka stanna upp en stund och fundera över om det finns något man kan göra för någon annan. Någon annans syster, barn, förälder, ja alla är någons någon och du förstår vad jag menar.

Just nu befinner sig tex 30 miljoner barn på flykt så därför har Libero, Rädda Barnen och ett antal hjälporganisationen gått ihop för att hjälpa dessa barn med bla blöjor. Alla Liberos kunder får även möjlighet att skänka sina poäng till Rädda Barnen och på så sätt bidra till att hjälpa alla barn. Om du är kund hos Libero tycker jag verkligen att du ska gå in och vara med och skänka dina poäng. Det är väl det bästa man kan göra med dom tycker jag!

Titiyo har också i samband med detta skrivit om James Browns låt från ”it´s a mans world” till ”it´s a childs world” så fint gjort tycker jag.

Lyssna här!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Hej, måste bara säga att jag verkligen tycker om din blogg, den är otroligt inspirerande! Och fint att du uppmärksammar att vi ska hjälpa varandra så här innan jul, när alla inte har samma möjligheter. Trevlig helg!

    1. Tack vad jag blir glad!!