Jag gjorde det!

IMG_0703

Tjohoooo jag vågade! Klippte lugg igen och den här gången så bara gjorde jag det och funderade inte så mycket på det innan..lika bra tror jag annars hinner man ångra sig. Men jag blev supernöjd. Passade även på att färga håret när jag ändå var där, det är tjejerna på Creative Heads som klippte och färgade och idag var det Cattis som gjorde mitt hår.

Hello där!

Får bli några mobilpics idag då jag inte hade med mig min stora kamera, brukar vara lite trixigt med den nu när jag även har med mig min lilla bebis som har kommit till ett stadie där ALLT ska stoppas i munnen och utforskas. Hon håller också på att lära sig att krypa och vaknar därför ca 10ggr på natten är orolig och vill kramas och amma.

Nu är hon också förkyld så då blir det några extra gånger så inte mycket till sömn här med andra ord. Hoppas det blir bättre snart.

IMG_0719

En liten tur i Biancas leklåda kanske och smaka på allt? Bianca har stylat henne i mössa och princesskrona dagen till ära. 

FullSizeRender

Hämtade Bianca på förskolan, och sen min stora tjej i skolan, gick sedan hem i kylan. Helt galet vad kallt det var idag, tror att det måste ha varit den kallaste dagen i år

! Någonstans där, när vi halv sprang hem med Bianca på ståbräda och Leonie i bärsele på magen lovade jag att vi skulle mysa när vi väl kom hem och tända en brasa och grilla marshmallows. Gissa om dom fick fart?!  Två väldigt nöjda tjejer grillar på i öppna spisen. För er som undrar så är ju jag självklart med och hjälper till.

Just det.

Hoppas förresten att vi ses i butiken på Mood i morgon. Jag kommer att vara där mellan kl 16-20, vore kul om du som tittar in till mig på bloggen här och som bor här i stan kommer förbi på ett glas bubbel och styling i håret av Creative Heads-tjejerna?

Dom har dessutom lovat att visa hur dom stylar mitt hår om någon kanske vill se live 😉

Ha nu en mysig kväll så hoppas jag att vi ses i morgon!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Snyggt snyggt snyggt!! Åååå vad jag också blir sugen på det nu, har haft det några gånger och det är ju så himla fint. Du är iofs vacker i allt men detta var superfab.

  Krya på den lilla!
  Kram Catta

  1. Tusen tack! Visstbär det så när man väl testat en gång så blir man lätt sugen igen

 2. Lena Nilsson

  Vill önska dej en GOD JUL samt ett GOTT NYTT ÅR.
  Tacka såååååå… Mycket för vinsten av L300 . Blev så GLAD.
  Klippningen blev BRA med lugg passade dej.
  Kram LENA N.

  1. Ja vad roligt! Visst är den bra:) kram och god jul till dig

 3. Snyggt!
  God jul!

  1. Thanks!!:)