Trevlig lucia!

IMG_2267

Hej hej,

Här är vi nyss hemkomna från ett stämningsfullt och vackert luciafirande i Gustav Adolfs kyrkan här i Stockholm. Vår äldsta dotter sjunger i kören där och idag bjöds det till luciatåg och vacker sång. Väldigt mysigt!

Har precis tänt en brasa och ska strax hugga in på desserten, ostkaka med hjortronsylt.

IMG_2282

Bråttom bråttom in i värmen..

IMG_2275IMG_2280

Lilla nallen min..

IMG_2262IMG_2292

När allt var över så snöade det för första gången här i Stockholm och ett litet tunt lager av vit pudrig snö la sig över granarna. Nu har vi i alla fall kommit i riktig julstämning. Lucia, snön och alla tända ljus, vad mer kan man begära av en lucia söndag som den här.

Önskar dig en fortsatt fin kväll!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hej Valerie! Jag undrar om du, som har koll på mode (även för barn), kan hjälpa mig med en sak. Jag letar med ljus och lykta efter ett par fina skinnhandskar till min dotter som är 6 år. Du vet ett par vanliga tunna som ju (vad jag vet!) bara finns till vuxna. Hon tycker om att få lite ”vuxnare” saker och kläder och älskar att göra sig fin! Bor i södra Sverige så Sthlm butiker går bort (om de inte har en webbshop!) Hoppas du kan hjälpa mig och tack för en mysig blogg som jag läser varje dag!
    Kram!

  2. Var är den mysiga vita nalle overallen köpt?

    1. Hittade den på Floralin o junior på Nk:)