Mina favoriter i svart spets!

Hej hej mina vänner!

Hoppas du mår bra idag! 1:a december och allt. Mysigt att det äntligen är december månsd. Såg ni förresten julkaldendern i morse? missade den själv men ska sitta bänkad i kväll med Bianca. Har hört så mycket gott om den.

Vet ni, jag somnade bums i soffan i går efter barnen var lagda så det blev ingen titt in till er. Hahaha, helt galet vad man blir trött ibland!! Speciellt nu när det är så mörkt ute också.

maje

Maje

Nu ska ni få ett sådant där ” säkert kort” av mig. I dag tänkte jag nämligen lista mina svarta spets favoriter den här säsongen. Jag fullständigt ääälskar spets som ni vet och tycker att det faktiskt funkar både till vardag och fest. Klassiskt och tidlöst och alltid snyggt. Nu när det är både julfester, glöggmingel och nyår runt hörnet tycker jag att en svart spetsoutfit aldrig är fel.

Här kommer mina budget och lyx favoriter.

HM 2

HM

dkny

DKNY

Valerie 1

 Valerie

saint laurent

Saint Laurent

zara 1

Zara

VILA

Vila

baum und pferdgarten  WAKAKUU

Baum und Pfergarden

sandro

Sandro

Valerie 2

Valerie

zara 2

Zara

& other stories

And Other Stories

Visst finns det mycket snyggt!?

Må så gott nu, här ska det fixas julklappar och ordnas julfint här hemma. Mysigt mysigt.

Ta hand om dig,

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Fina tips! Jag var i Stockholm i höstas och besökte din butik. Fick superbra service & hittade en svart finstickad tröja med vackra detaljer som jag tycker jättemycket om!

    1. Vad glad jag blir att höra det!! Tjejena i butiken är verkligen gulliga:)