1:a advent

IMG_2090

Blev så inspirerad av Victoria Skoglund från tv4s nyhetsmorgon i lördags när hon gjorde en egen adventsljusstake med små hyacinter, grön mossa och murgrön ( han inte fixa just den innan jag tog bilden) men kan tänka mig att det blir super. Alltså, hur fint gör hon!? Önskar att jag hade lika gröna fingrar som hon. Köpte min gröna marmorbricka på Åhlens tidigare idag.

Glad första advent vänner!!

Tänk att det redan är första advent och att julen faktiskt är runt hörnet. Hur ska du fira jul i år? Själv ska vi ner till Skåne för att fira hos min morbror ute på landet i deras skånelänga. Mysigt mysigt. Brukar alltid bli en riktigt härlig jul med massor av familjer och mat ända in på småtimmarna. Min familj älskar att både laga och äta mat 🙂

Idag skulle vi åkt för att titta på ett hus utanför stan men plötsligt så var huset sålt och borta från marknaden, innan visning! Stockholms bostadsmarknad är just nu helt galen, vet inte hur det ska bli. Som tur är så har vi inte bråttom men jag längtar på sätt och vis efter en mysig trädgård och lite mer plats. Men men, just nu sover ju Leonie inne hos oss så det är inga problem.

Det var väl inte meningen då.

IMG_2088

IMG_2095


IMG_2093

Mormor kom förbi och fikade med oss också! Bästa med advent är fikat, köpte massor av gott inne på Fabrique som har stans bästa saffransbullar. Mums.

Nej, nu tar vi söndagskväll här. Lillan sover och två små nybadade tjejer sitter här bredvid mig i sina pyjamaser och myser i soffan. Älskar att vi är en så stor familj nu!!

Kram och ta hand om dig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Åh vad spännande!! Vi har nyss köpt och håller med om att marknaden är galen! Var tittar ni?

 2. Om ni hittar ett hus ni kanske vill köpa, eller iallafall få en chans att se på, kontakta alltid mäklaren och tala om att ni är intresserade. Många hus har idag förvisningar för några få inbjudna och om någon av dem lägger ett bud som säljaren accepterar, ja då blir den ordinarie visningen inställd. Själva har vi precis köpt en villa som inte ens kom ut på marknaden. Vi hade kontaktat flera mäklare i det område där vi ville köpa hus och berättade om ungefär vilka önskningar vi hade och att vi kunde göra en snabb affär om rätt objekt dök upp. Det tog några månader, men de som sålde sin villa var också intresserad av att göra en smidig affär och slippa allt med visningar och så. Vi hade följt bostadspriserna i området och priset som säljarna ville ha kändes helt i linje med liknande försäljningar. Bara ett litet tips!

  1. Ja, bra tips! Har hört att det är djungels lag därute

 3. Hej! Var kommer fina emaljmuggen ifrån?

  1. Från Betonggruvan

 4. Hej, undrar bara vart de fina stolarna kommer ifrån? MVH.

  1. Hej hej, det är Y- stolen av Hans Wegner! Vi köpte vintage style

 5. Tack för svaret, de är helt underbara!