Vad gör vi nu?

IMG_8129

Mina crazy, gulliga och fina små tjejer i somras på vårt smultronställe i Almunecar. Minns den här kvällen när vi satt på terassen i den ljumna kvällen och pratade och skrattade tillsammans, tänker på sådana här stunder året om. Speciellt en dag som denna.

Hej vänner,

Ja, vad gör vi nu och hur ska man tänka egentligen? Finns ju så mycket och samtidigt så lite att säga för faktum är att man finner inga ord. Så sorgligt att vi och våra barn ska behöva leva i en sådan här värld där man vill döda en annan människa bara för att man är olika. Allt är så fel från början till slut och jag känner bara sorg när jag tänker på Paris eller Syrien eller någon annan stans i världen där människor just nu far illa. För det känns som det är mycket våld och oroligheter runt om kring oss varje dag.

Om alla människor kunde visa kärlek och ödmjukhet inför varandra skulle inte detta hat få utrymme och växa.

Ta hand om varandra.

img_0228

På en av mina resor till just Paris, åker dit två gånger om året för att få inspiration köpa spännande tyger och njuta. Älskar den staden och allt som finns där.

Kram på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *