Så skapar jag bästa fredags feelingen- mina 3 snabba tips!

IMG_9610

Bild från mina föräldrars hur när vi var där i september?! Fortfarande galet varmt. Vi hade ju en så lång och skön sommar i år och jag hoppas verkligen på en likadan nästa år.

Hello fredag!

Har fredags feelingen infunnit sig?

Måste bara säga att ni söta vänner verkligen gjorde mig glad i går och era fina kommentarer. Tack tack tack. Skönt att höra att man inte är ensam om sömnlöshet och att den nog är så att vi alla varit där fast av olika anledningar. Blev i alla fall stärkt av era historier så kämpar vi på och i natt gick det faktiskt lite bättre.

Tänkte byta ämne lite drastiskt sådär, vill ju faktiskt att min blogg ska vara härlig och glad och ge inspiration och glädje. Enligt mig är ju fredagen bästa dagen till det! Hur optimerar man då fredags myset eller känslan eller vad man nu vill kalla det för. Själv älskar jag fredagar mycket säkert pga av min inställning helt enkelt. Så idag vill jag dela med mig av vad jag gör för att få den rätta känslan!

1. Clean house- clean mind!

IMG_8297

Börja redan på torsdagen att plocka undan och städa, detta är A och O för att feelingen ska infinna sig direkt när man vaknar på morgonen. trist att behöva börja städa när man kommer hem efter jobbet. Har du gamla blommor i vaser, släng ut och köp nya redan på torsdagen så håller helgen längre. Finns det något som ökar på ledighets känslan så som nya färska snitt blommor. Vet att det är en lyx men rosor från Ica funkar ju lika bra tycker jag.

img_4112 2

2. Smarr smarr

IMG_0114

Köp med goda skaldjur, ostar eller varför inte ett nytt fat att lägga upp allt på när du går hem från jobbet. Finns det något lyxigare?? Se även till att ha ordnat frukostmat så att du slipper gå ut och handla direkt på lördags morgonen. Tanken på en välfylld kyl med fräsch härlig mat sätter verkligen helgen på kartan;)

3. Stress out.

82b3d-spa4_534bdd81e087c3685ba7dffe_534c30892a6b22416bc3e9b0

Sjunk ner i ett bad själv eller med din älskling, tänd en brasa och några ljus i all sin enkelhet. Relaxa och var snäll mot dig själv!

Japp, det var mina snabba tips på att kicka igång helgen på bästa sätt. Skulle säkert kunna fortsätta i det oändliga i detta ämnet här tror jag. Gillar ju mina fredagar.

Ha nu en fin fin fredag så ses vi snart. Enjoy.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hej! Tack för fina tips. Din blogg är så inspirerande och känns varm och innerlig. Tack för allt du ger! Trevlig helg! Hälsn Karin

  2. Det där ska jag ta fasta på varje helg!!!

  3. Tyckte du vi hade en Lång och Skön sommar? Det var ju svinkallt fram tills mitten av augusti;) hoppas på en betyyydligt bättre sommar nästa år och jag längtar redan hihi! Tack för fredagstips och trevlig helg!