Min dag!

IMG_1865

Hej mina fina fina vänner!

Så glad att ni tittar in här hos mig ska ni veta 🙂

Har haft två väldigt hektiska dagar här och blandat jobb och pleasure om man säger så. Mammalivet bjuder just nu på en hel del att göra speciellt nu när alla tre små hjärtan är hemma. Älskar ju att ha alla på plats såklart men det är ju en del med tre barn i olika åldrar som om vart annat är sjuka och ska på bvc besök eller dans osv, däremellan vill man ju försöka vara lite vanligt mamma ledig och göra helt vanliga saker som att träna och luncha. Ja och så har jag ju jobbat. Japp ni som har barn vet ju.

Blev verkligen super inspirerad till att äta nyttigt men gott nu när vi var i LA. Lovade ju att dela med mig av det bästa av det bästa av det jag provade.

Den här smoothien kan inte göra någon besviken och är god och len i smaken och är dessutom S U P E R nyttig med grönkål i, 10 poäng helt enkelt. Drack en liknande på G.T.A och blev hooked. Kanske du också blir det när du testat!

IMG_1863

AVOCADO ♥ GRÖNKÅL ♥ BANAN- SMOOTHIE

Detta behöver du för 2 glas:

2 avocados

3 st stora grönkols blad

2 bananer

2 1/2 dl kokos vatten

1/2 pressad lime

4 st dadlar

Lägg bananen en liten stund i frysen och mixa sedan allt till en slät smet, kör gärna en längre stund så att allt blir slätt och ordentligt mixat. Servera direkt!


IMG_1866

IMG_1875

Räksallad med räkor, ägg, dill, selleri, tomat, broccoli, sugarsnaps, gurka och ärtskott. Till ded gjorde jag en färskost creme med dill citron, peppar rot och lite havs salt. Som dressing min favorit, senapsvineigrette. Gott gott.

IMG_1876

Vi är ett gäng mammalediga som tränar tillsammans ute i parken ett par dagar i veckan och det är verkligen så jobbigt och tungt. Kom ju igång med träningen lite i slutet av sommaren men tappade det när vi åkte i väg till LA. Hur som helst så är jag i gång igen och det känns så bra! Även om man sover dåligt och egentligen är super trött så tar jag mig dit och efter känns det bättre och energin kommer tillbaka.

Önskar dig en fin kväll!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *