En pärla till dag

IMG_1715

Tjingeling vänner!

Hoppas allt är bra med dig denna fredag 🙂 härligt med fredag igen. Ska strax börja jobba på fredags feelingen men först ska jag ge mina små lite god lunch här.

Det är grått och mörkt ute i Stockholm och här hemma har vi lite sjukstuga med båda tjejerna hemma. I kväll ska vi försöka ha lite mys med god mat och kanske ett glas bubbel ( la precis in flaskan på kylning) måste ju försöka mota mörkret och hösten med lite hemma lyx.

Det är skönt att en grå dag som den här drömma sig bort till LA och det fina vädret och härligt vi hade där med våra vänner. Bianca och Leo ( barnet i familjen vi bodde hos) hade precis varit på Disney store och köpt en liten sak var. Bianca höll för övrigt på att svimma när hon kom in i butiken, hon ville ha allt och det förstår jag!! vilken ”godisbutik”!!

IMG_1685

Dom blev nog lite förtjusta i varandra dessa två små..

IMG_1689

IMG_9866

Leonisen ( vi kallar henne för det..)fick ligga på en filt på gräset och mysa.

IMG_1699

Barnen fick söta små ansiktsmålningar i form av hjärtan inne på en cool butik vid Malibu beach. Även jag och Eleni fick en 🙂

IMG_1707


IMG_1719

IMG_1692

IMG_1711

IMG_1720

Så himla fin dag!

Nu ska jag ut och hämta en stor paljettkjol som är färdig hos skräddaren. Har nämligen gjort Anna Brolins kläder till fotbollsgalans om är på måndag där hon ska vara programledare. Riktigt kul återkommande uppdrag som vi har gjort under några år.

Ha en fin dag nu 🙂

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åh, ska bli spännande att se vad hon har på sig!