Tbt naglar..

img_0038

Tjingeling!

Ja, så var det torsdag 🙂 Hoppas du mår fin fint i höstrusket. Själv har vi det bara bra och den här veckan är min syster med familj på besök hos oss. Min mellansyster och jag har ju barn i samma ålder så det blir en del röj kan man säga. Bilder kommer!

Visst är det kul att ha snygga naglar? På vår visning för den här hösten gjorde Stockholms naglel drottning Frida Selkirk  ( kan man säga så??;) naglarna på modellerna. Vi valde att göra dom svarta med en sk blank space, typ en pil i mitten på nageln som var omålad. Coolt!

img_0040

Även jag fick samma snygga naglar. Här står jag minuterna före visningen, tänk att jag var gravid här, vad snabbt allt gick!! Nu är ju vår lilla bebbe här..

img_0053

Passar fint till den här handbroderade klänningen som finns i kollektionen. En riktig dyrgrip och pärla som vi bara älskar!

img_0027

img_0079

I dag blir det en del ärenden, ska bland annat köpa lite sängkläder till mina tjejernas nya rum som vi ju håller på att ställa i ordning. Uppdatering på det kommer så småningom.

Önskar dig en fin dag.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

4 kommentarer

  1. Du Ă€r alltid sĂ„ fint sminkad V. Vad Ă€r det för lĂ€ppstift du har pĂ„ ”nagelbilden”? Letar efter en ny favorit…

    1. Tack snÀlla du! Tror stt det Àr den nya lÀppglans serien frÄn Mac:)

  2. SNYGGA! Kul att se inzoomade. Tack för lite fin nagelinspo <3

  3. Personligen föredrar jag klassiskt mÄlade naglar. MÄnga olika trender nu med mÄlade spetsar, glitter, mitt itu och annat. Kul att se pÄ men skulle inte vÀlja det sjÀlv. Brukar satsa pÄ sÄnt som hÄller i lÀngden.
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/