Tête-à-Tête


IMG_0741

Julia i klänning från mig som kommer ut nästa sommar, älskar de silvriga fransarna! Foto: moi //Location: Venice Beach //Dress: Valerie ss16

Hello onsdag!

Hoppas allt fint med dig idag.

Nu när jag var i LA så träffade jag min fina vän Julia som verkligen gör komet karriär som skådespelerska! Så kul att få följa med på hennes resa. Passade på att fotografera och göra en liten intervju med henne nu när vi sågs. Håll Julia i minnet för hon kan ju bli vår nästa stora svenska stjärna 🙂

Hej, vem är du ?

Julia Sundström Sandström, heter jag är 23år gammal från Stockholm. Flyttade till NYC och tog min examen i Business Finance, med syfte att jobba med finans på Wall street. Sista året på Universitetet insåg jag att det här egentligen inte alls är det jag brinner för och vill jobba med. Utan istället insåg jag att jag ville jobba med det som hela tiden bara har varit en hobby, musik och skådespeleri. Så jag flyttade till Los Angeles för lite mer än ett år sedan och sedan dess har det gått i en rasande fart!

Berätta om din karriär som faktiskt precis bara börjat, hur många filmer har du hunnit med?

Jag har gjort 4 filmer i år, ”Don’t tell anyone”, ”3,000” en koreansk långfilm, ”Murder in Mexico” som visa på tv-kanalen Lifetime och ”Beyond Deceit” där bland annat Anthony Hopkins och Al Pacino spelar huvud rollerna.
Sen ska jag spela den kvinnliga huvudrollen in en Web-serie med tre skådespelare från Glee, Alex Newell, Clark Moore och Dominic Barnes. Dessutom har jag fått huvudrollen i en ny TV-serie som är producerad av Tony Award vinnare Brisa Trinchero och Roberat Pereira. Nästa år ska jag spela en bi-roll i en ny trilogi baserat på böckerna Untamed som ska spelas in på Nya Zeeland. Mycket att stå i med andra ord 🙂

Julia, du bor ju i LA, kan du inte ge mina läsare dina bästa LA tips?

Restauranger:
Clutch – Venice
Scopa – Venice
Laurel Hardware – WeHo (även ett kul ställe att bara gå till för att ta drinkar)
Ysabel – WeHo (också kul ställe att bara gå till för drinkar)
La Poubelle – Los Feliz

Flake – Venice (mitt favorit ställe för frukost)

    Cafe Gratitude – Venice & Larchmont Village (mitt favorit ställe för lunch)
–       Deus Ex Machina – Venice (favorit cafe)

Nattliv
– No Vacancy – weho
– breakroom 86 – Korea town
– Townhouse – venice

Spännande att höra om hennes liv och hur faktiskt allt är möjligt, vad det än är. Följ dina drömmar och våga satsa på det du brinner för, det är ju oftast det som man är bäst på. Härligt och inspirerade att prata med henne i alla fall.

Ha en fin dag nu 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Härligt att leva life i LA! Underbar klänning, längtar tills den kommer i butik!