Tävlingsdax!

Hej alla, nu är det dags för en härlig tävling här på bloggen.

Känns lite extra roligt för det är 15 st hela kitt av fantastiska produkter från L300 och deras serie Bright & Firm som jag tävlar ut. I kittet finns en Bright & Firm Day Cream en Bright & Firm Night Cream och en Bright & Firm Eye cream, härligt eller hur!

Fick själv pigmentfläckar under graviditeten och just dessa produkterna är speciellt anpassade för just det men också att ge huden extra lyster. Har använt produkterna själv nu under en månads tid och tycker att min hud har fått ännu mer lyster och är fastare än vanligt. Känns perfekt med denna boost inför vintern!

Så in och tävla nu!

Fill out my online form.

//

IMG_0363

//

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Kul med hudvård och tävling! Vill passa på att fråga vad din mintgröna matta från Carpetvista heter? Solig kram!

  2. Mitt bästa tips förutom att leva så sunt som du kan med hälsosam mat/träning är att skratta och le.Det gör både kropp och själ gott