Härliga höst lördag!

IMG_1724

Köpte min ”helgbukett” i torsdags redan så att vi kan njuta av den länge! visst är det härliga höstiga färger och strukturer? Älskar dessa lite vilda buketter med olika typer av blommor, gärna en av var sort, tycker om osymetrin och har alltid varit emot perfekt organiserade blommor. Naturligt och vilt är min grej helt enkelt!

Godmorgon lördag!

Hoppas att allt är bra med dig denna morgon eller lunch är det ju nu för alla normala hihi:)

Ledsen för att jag inte tittade in till er i går men allt blev bakvänt. Jetlag, halloween fix och feber på Leonie fick oss minst sagt att vakna upp ur semestermodet. Lilla stackaren fick 39,8 graders feber som smög sig på och i natt så här har det inte sovits många timmar. Blev i stället lite sömn på tidiga morgonen så här har det nyss vaknats.

Nu ropar barnen att dom vill ha lunch så jag måste pysa, sen ska vi ju klä ut oss lite också. Japp, en del att jag göra här med andra ord.

Ha nu en fin Halloween lördag alla ni fina där ute 😉

IMG_1728

IMG_1746

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. vilken himla fin bukett, blommor höjer verkligen stämningen! hoppas ni får en lugnare dag idag 🙂