Malibu Farm & the pier

IMG_1411

Malibu pier och hyffsat nya Malibu Farm café, detta lovely place kräver faktist två långa inlägg bara för sin härlighet! Längst ut på piren ligger Malibu Farm café och precis i början Malibu Farm som är mer en restaurang. Helt underbart och ett absolut måste om du ska hit. Missa inte för allt i världen.

Hello torsdag!

Så, då var man hemma igen. Efter en lång resa hem landade vi sent i går kväll svensk tid. Allt gick bra och trots en mellan landning i London har vi nu hela familjen ( yes, maken flög med oss hem tack och lov..) kommit hem, hunnit packa upp lite och köra några maskiner tvätt. Har även med oss mängder av härliga minnen i bagaget, kan helt enkelt inte få nog att LA och önskar många gånger att jag fick chansen att få vara där lite längre. Livs stilen, vädret och allt nyttigt och gott som finns att köpa precis över allt passar mig så bra. Dessutom är alla så glada och positiva och det finns liksom inga problem ( även om det såklart gör det..) men ni förstår, det är mer attityden.

Japp, den tar jag med mig hem och håller hårt i hela långa vintern.

IMG_1424

IMG_1439

IMG_1444

Alltså, allt är så gott och nyttigt och smakar solmoget och fräscht. Grönsaker och frukter får mogna klart i jord och träd här så alla vitaminer som ska var där finns.

Här väljer alla trendiga ställen bara ekologiskt närodlat och dom finns precis överallt vilket gör det lätt att välja det alternativet. Kommer verkligen ännu mer tänka på vad jag stoppar i mig här hemma och välja ekologiskt så mycket jag bara kan. Lovar att dela med mig av nyttiga spännande recept som jag plockat med mig nu när jag är hemma igen. Vad sägs om powerpankakor med banan, blåbär och grekisk youghurt eller chiapudding med hemmagjord granola och färska bär eller kanske banan/avocadosmoothie med dadlar och spirulina…

IMG_1464

IMG_1459

IMG_1462

Längst ut på piren ligger Farm Café.

IMG_1469

IMG_1473

IMG_1426

IMG_1618IMG_1453

IMG_1466

IMG_1480IMG_1434IMG_1613

Hej så länge, nu måste vi fixa vidare här och barnen ska nattas och allt som måste göras nu när vi är hemma igen.

Ses i morgon.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Ni verkar ha gjort en fantastisk resa, så härliga bilder! Har det varit en vuxenresa så att säga eller har ni besökt mer barnvänliga ställen också? Piren såg otroligt charmig ut men man vet ju också hur barn funkar, iaf mina:) En lite stund javisst men sedan hade de nog tröttnat och även vi föräldrar…;)

    1. Blev bad och lek på stranden sen, kommerbi nästa inlägg;) trevlig helg!

  2. Välkomna hem! Verkar varit en fantastisk resa! Vet hur du känner i hjärtat för LA. Så känner jag för New York, en känsla av att alltid längta tillbaka!
    Har varit kul att följa er resa med många fina bilder och tips!
    Ha det så skönt i helgen trots jetlag!