Landat i Palm Springs

IMG_1226

Gokväll!

Kom för några timmar sedan fram till Palm Springs, som för övrigt är ett av de häftigaste ställen jag varit på! Mitt i öknen två timmars bilresa från LA i mitten av ingenstans ligger den här lilla pärlan, oasen eller kalla den vad du vill men häftigt är det här och allt känns lite dekadent fast få ett lyxigt sätt. Lite Vegas style fast mycket lugnare och finare..

Var så varma när vi kom fram till hotellet att vi på en gång la oss vid poolen, beställde lunch och badade. Helt underbart.

Nu är det kväll här och killarna sitter ute på vår lilla terass och pratar, barnen sover här inne så nu måste jag också gå ut en sväng innan det blir natti natti i prassliga rena hotell lakan. Ska visa mer pics från detta fantastiska hotell i morgon men nu måste jag ”fånga kvällen” här tror jag bestämt.


IMG_1233IMG_1234


IMG_1271


IMG_1255IMG_1238


Good night!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Så underbart ni har det, så härligt att få ”följa med” på resan här 🙂
  Fortsätt njut, här hemma faller mörkret tidigare och tidigare och det blir kallare och kallare, huu.
  Fast höst är rätt mysigt ändå 🙂

  Kram Catta

  1. Njuter så det knakar för snart åker vi hem!
   Härligt att få sprida lite sommar 🙂