Saker förändras

sponsorskyltliberoIMG_0558
Min fina söta lilla älsklings bebis Leonie!
Hej hej hoppas allt bra med dig idag!
I mitt arbete som designer jobbar jag väldigt mycket med att titta tillbaks i tiden för att på ett bra sätt komma med nya kreativa lösningar. Gillar när andra lite större företag tänker likadant och skapar lite nostalgi över då och nu. Kolla in Liberos senaste kampanj där dom jämför då och nu:

http://throwback.liberocampaigns.com/sv/

Tänk att det bara var kvinnor som tog ut föräldraledighet då, tur att det ser helt annorlunda ut idag. Blev faktiskt chockad när jag såg det! Tror verkligen att alla i en familj mår bra av att båda föräldrar är lediga med sitt barn och tar gemensamt ansvar för hemmet och barnen.
Det är även ganska roligt att se den stora förändringen som blivit, även när det gäller blöjor! Herregud vilka stora och otympliga blöjor man hade 1976 (för övrigt även året då jag föddes). Inte alls lika mjuka och sköna som den senaste blöjan från Libero Touch. Testade blöjan på Leonie och tittade samtidigt på en blöja från 1976 som såg helt gigantisk ut ( fick ett paket från Libero med en version av en äldre blöja) Tänk att man till och med tvättade blöjor på den tiden även om vissa fortfarande gör det fast mer som statement. I och för sig väldigt miljövänligt men med tanke på hur ofta man byter blöja så är det skönt att det finns enklare alternativ som också är bra och dessutom svanenmärkta.
Ha en fin dag nu!

//

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Tycker bra om båda är lediga men ingen press att det måste vara så. Varje hem och familj väljer vad som funkar bäst för dem. Ibland tycker jag det kan bli för mycket åt andra hållet också.
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/

  2. En liten söt mini Valerie minsann!! 🙂 Ha en underbar helg i L.A! Kram

    1. Ja hon börjar likna mig lite nu:) ha en fin helg ni med!! Pok