Deus Ex Machina
IMG_1005

Hello tuesday!

Här springer dagarna förbi i full fart och det är luncher och shopping och middagar och sightseeing och ja, allt! Men det är så kul och jag älskar verkligen att vara här i Venice LA hos våra vänner. I morse åkte vi iväg till ett riktigt coolt ställe- Deux ex machina, ett riktigt American style motorcykel cafe´där vi åt frukost och shoppade lite smått och gott. Jag har ett nytt favoritkaffe som heter cold brew och är kallpressat iskaffe som är mycket lenare i smaken och inte så beskt som vanligt kaffe kan var. Supergott!! Lovar att berätta mer om det sen.

IMG_0983

IMG_1007IMG_1001IMG_0986IMG_0977

Ha en fin kväll!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Finns verkligen så enormt mycket att se och göra i LA. Du passar in där som fisken i vattnet. Perfekt att hamna bland varmare breddgrader nu när hösten har kommit med besked här hemma. Enjoy!
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

  2. Hej hej!

    Vad mysigt ni verkar ha det! Är så glad att du delar med dig av bilder och berättelser, det vill jag verkligen tacka dig för:). Hoppas ni har mycket kvar att uppleva och att vi får följa med på det! ps känner du/dina vänner till mysiga hotell som du kan rekommendera om man vill åka ditåt??

    kram från Sverige