Gjusta with the moms

IMG_0594

Hello!

Det är lite kul för att här hos våra vänner i LA är det på sätt och vis ganska likt det liv jag lever hemma i Stockholm. Här finns ett färdigt ” mammagäng” ett häng att bara komma in i. Allt känns så lätt och Elenis vänner känns som mina vänner trots att jag bara träffat några av dom tidigare. Roligt det är egentligen. Att alla mammor faktiskt har så otroligt mycket gemensamt och att det oberoende vart i världen man bor och vilken nationalitet man än har, har så mycket gemensamt. Som en etikett lös klubb man med en gång får en given plats i dagen man blir mamma.

Mysig och härligt är det i alla fall och vi kvinnor ska hjälpa och stötta varandra tycker jag!

I dag var vi på ett riktigt coolt ställe, Gjusto, som ligger här i Venice beach där våra vänner som vi bor hos har ett hus. Här är precis sådär relaxed som det bara kan vara här och man kan promenera nästan överallt vilket jag verkligen gillar.

IMG_0606

IMG_0632

Allt var så galet gott!!

IMG_0600IMG_0614

Hälsoexperten Marita som ingår i mamma gänget här och hennes lilla son Kalle 🙂 

IMG_0629IMG_0626

Marita, Anna Maria ( som för övrigt är en suuuperduktig fotograf! och lilla B

IMG_0634IMG_0615

Min fina vän Eleni som vi bor hos väntar liten bebbe som ska komma i mars. Så kul! Härligt att våra barn är precis lika gamla.

Nej, nu måste jag sova. Mina två småtjejer sover så jag måste passa på. Gissar på att dom vaknar vid 5 i natt igen…

Ta hand om dig!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *