Framme!

IMG_9572

Hello LA & sunshine!

Tjohooo!!

Äntligen är vi då på plats efter en lååång flygresa. Gissar att ni är lite nyfikna på hur det är att resa själv med barn??

Trots att jag nog kan säga att jag är van vid att resa så har jag varit nervös för just den här resan och planerat den i minsta detalj. Hur mycket mat behöver jag ha med till Leonie hur många blöjor ombyten? till alla..? Men allt gick tack och lov bra och vi fick ett extra säte bredvid oss så att Leonie kunde sova där. Båda barnen somnade efter några timmar och vaknade glada 🙂 Så skönt!

IMG_9574


IMG_9576IMG_9580IMG_9563

Vi kom fram igår kväll och tog en snabb bild och åt lite innan vi slocknade. Galet vad man blir trött av att resa..

Nu ska vi åka och bada i några vänners pool! så härligt faktiskt:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Skönt att resan gick bra. Skulle också vara lite orolig med att flyga så långt själv med 2 små barn.
    Ha nu en skön tid ”däröver”.

  2. Skönt att flygningen gick bra! Bra jobbat 🙂 Va mysigt ni ser ut att ha det!! Krama om Eleni och familjen från Erica, Lambros, Alicia och Isabella

  3. Skönt att höra att allt gick bra, strongt gjort av dig tycker jag. Vad stor B börjar bli, värsta lilla/stora tjejen med milslånga ben! Ha det nu så underbart, ska bli kul att få följa med lite på er semester! :*

  4. Vet precis vad du pratar om. Jag blir alltid nervös inför långa flighter. Allt kretsar kring flighten istället för att fokusera på den stora bilden, att det bara är en transportsträcka till resmålet och sååå värt det oavsett vad. Underbart att det gick bra. Utsövda barn är glada barn. Just det med sömnen som brukar oroa mig.
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/