Tillbaks till ruta 1

168766_485292546490_1621967_n


För fem år sen åkte jag över hela världen för att träffa den här mannen! Hade aldrig varit mer förälskad och förväntansfull. I dag har vi två barn och ett härligt bröllop i bagaget. Tänk vad snabbt allt gick!

Hej hej,

Spännande dag i dag när jag ska flyga till LA med båda barnen själv. Har längtat efter att få komma tillbaka och idag åker vi!! Jippi!!

Johan åker först till New York i jobb och kommer sedan för att möta upp oss. Blir först ett par dagar med lite jobb och träffa vänner sen ska vi antagligen ta oss en tur till Pam Springs, beror lite på vädret för just nu ser det ut att vara värmebölja. Så ska vi också se till att få några dates jag och min älskling och kanske gå på samma restaurang som vi var på sist vi var där.

197192_1957179647990_6227150_n

Min J för fem år sedan på Abbot Kinney, min favoritgata i LA. Vi ska bo i Venice Beach som bara ligger ett stenkast därifrån. Finns massor av härlig inspiration där, både nya butiker men även massor av vintagebutiker där man kan hitta dom mest speciella ting.

Vi ses på andra sidan världen för snart åker vi.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Låter som en underbar resa.
    Ha det så trevligt.
    kram Titti i Umeå

  2. Imponerande att du vågar flyga med småkids själv. Stort lycka till och ha en härlig resa. mvh louise