Hur jag tar hand om min hud

sponsor L300_VIP6948

Jag har alltid haft filosofin att bra hudvårdsprodukter i kombination med ett hälsosamt leverne är det bästa för både min kropp och själ. Äter jag hälsosamt visar det sig även på utsidan och i kombination med det ta hand om mig själv med bra produkter håller sig min hud fräsch och åldras långsamt.

Varje dag tvättar jag ansiktet med rengöring för att sedan använda toner, ögonkräm och sedan dag eller natt kräm. Det viktigaste av allt för mig är att inte hoppa över kvällsrutinerna och lägga sig för att sova med smink, det gör att huden inte får vila på natten och återhämta sig. Jag hoppar aldrig över dessa rutiner och är alltid noga med vilka produkter jag använder, det gör skillnad för mig.

IMG_0363

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Så vad tycker du då om L300?

  2. Hej! Sett flera bloggare just blogga om dessa prudukter nu….
    Ha en fin dag!