Snart dax

IMG_9539

Min lilla loppa på väg till sista dagen på dagis innan vi åker! Hennes gulliga outfit från Mini Rodini hittar du här!

Alltså,  vilket väder vi har idag! Heelt underbart!

Hoppas att även du har kunnat njuta av det.

Efter att jag lämnat på dagis så tog jag och mina vänninor en power walk kryddat med lite backträning utmed vattnet precis där vi bor. Känner redan av det i kroppen vill jag lova men det känna skönt att komma igång. Hoppas att det blir lite bättre för i morgon så bär det av till LA LA land och våra vänner som bor där. Har ägnat största delen av dagen till att packa och tvätta och så snart jag tittat in till er så ska jag fortsätta att packa. Det är en del som ska med när man reser själv med två små barn.

Bäst att fortsätta här tror jag. Lovar att titta in till er flitigt nu när jag är borta och visa massor av spännande saker.

Önska mig nu lycka till i morgon.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Lycka till fina du! Det kommer gå jättebra tror jag:) Såååå kul att få ta del av er resa. Har en dröm att ngn dag få resa till L A. Kram