Fest och Bindefeld


IMG_0388

Hej fredag och hej vänner!

Hoppas allt är bra med er alla 🙂

Oj vad jag har flugit runt på saker de senaste dagarna! Ibland blir det liksom så och varje vecka tror jag att nästa vecka blir lugnare och så bokar jag in saker vilket resulterar i att alla veckor är fullproppade med möten av olika slag. Ja, vad gör man? Inte lätt att planera sin tid helt enkelt, speciellt inte med ett jobb som ser olika ut varje dag och dessutom är så roligt att jag inte kan låta bli.

Nu är det inte många dagar kvar till vi åker till LA och där blir det en hel del ledigt vilket verkligen är skönt och välbehövligt på alla sätt och vis. Några möten är inbokade men sen blir det absolut inget annat än att träffa vänner och njuta!

I dag var jag på en helt fantastiskt lyxig och härlig lunch på Ett hem är i Stockholm. Alltså, detta hotell måste vara Sveriges mest exklusiva men också mysiga och vet man inte om att det finns så hittar man inte dit. Det finns inte en en skylt på dörren..

 På torsdag har tv-programmet Fest hos Bindefeld premiär på kanal 5 och i dag var vi alltså bjudna på lunch för att fira premiären. Tre rätter gudomlig mat och champagne till fördrink. Gissa om man som småbarnsmamma kände sig bortskämd. Vi fick även se en snutt av programmet under lunchen och riktigt känna känslan hur det är att få vara gäst hos Michael Bindefeld. Finns nog ingen som lägger så mycket kärlek i allt han gör och inget lämnas åt slumpen. Även Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam är med och sätter guldkant på programmet! Ser fram emot att se mer.

IMG_0394

IMG_0397

IMG_0408

Träffade grymma tjejerna Isabella och Andrea! Så kul att träffa andra tjejer som också är egenföretagare och mammor man har alltid massor att prata om och ideér att utbyta. 

IMG_0396

IMG_0415

IMG_0419IMG_0429


IMG_0427

Ha en fin fredag nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *