Snart i solen igen!

IMG_8603

Hej där bloggen 🙂

Hoppas allt bra idag! Själv har jag jobbat och haft möte hemma hela dagen idag men det det gått bra och jag har lekt och pussat på lilla Leonie om vart annat. Inte helt fel att få pussas med henne på jobbtid;)

Måste bli klar med ett stort arbete innan vi åker till LA i nästa vecka, ja, och så ska det packas och göras kalas för min stora tjej innan vi åker. En hel del att fixa med andra ord! Längtar till solen och allt härligt som finns där, äskar livs stilen med alla fräscha juicer och hälsosam mat. Har ni varit på Wholefoods tex, man går bananas där inne över allt spännande och nyttigt som finns där.

Ta hand om er så ses vi snart!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

6 kommentarer

 1. Åh hĂ€rligt!
  Önskar dig en fantastisk resa.
  Kram

 2. Har alltid velat Äka till LA, sÄ det Àr ett mÄste nÄn dag..
  SvÄrt att hinna med alla stÀllen man vill till i vÀrlden. Har varit i NY och Miami, som jag gillar skarpt, men andra sidan lockar verkligen!

  Önskar dig en fantastisk resa!
  Kram Catta

 3. Hej vad kul att fÄ höra om LA som Àr ett drömresemÄl för mig! För jag hoppas du kommer blogga dÀrifrÄn sÄ vi kan fÄ lite inspiration och fina tips, det vore sÄ snÀllt av dig:) kram kram

 4. Vilken hÀrlig bild, underbart att fÄ komma bort med jÀmna mellanrum. Behövs, framför allt nÀr man bor i Sverige som Àr kallt och geografiskt ganska isolerat.
  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

 5. Ska hela familjen resa? HÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀrligt! Är det förresten svĂ„rt hos er att fĂ„ ledigt frĂ„n skolan?

 6. TĂ€nker pĂ„ din fina lĂ€derbok med ‘Livets trĂ€d’
  Som du hade köpt i LA, kanske kommer den
  att finnas i din affÀr snart. Ha det sÄ gott pÄ
  Er resa.