Hur man håller kärleken vid liv- mina 3 bästa tips!

IMG_5403

För 1,5 år sen påväg till vår vigsel, ser ju härligt ut ellerhur, men…( vad ingen vet är att lilla B precis hade lagt en ” present” i blöjan..)Haha, skrattar fortfarande åt detta som ju såg så oskyldigt och vackert ut..

Hallå där!

Hoppas allt bra med dig i dag.

Har funderat en hel del i dessa småbarnstider på hur man gör för att behålla den där förälskade känslan när det kommer barn och karriärer och sjukdommar och ja, you name it, i vägen för den där sprudlande romansen du har med din kärlek. Hur håller man kärleken vid liv trots att man är så trött så klockorna stannar och att man aldrig får ha sängen ihop eller för den delen sova tillsammans??

Tänkte att jag skulle dela med mig av mina tre bästa tips i detta ämnet trots att jag absolut inte är någon relations expert eller så. Det får helt enkelt bli mina självupplevda råd då i stället. Hoppas ni gillar för nu kör vi 🙂

Mina bästa kärlekstips!

1. Beröring

Rör vid varandra och kramas mycket varje dag. Strunta inte i det bara för att du kanske inte tycker att du har tid just nu ( man har ju alltid tusen saker på g om man har familj)  det finns tid och det gör så mycket för förhållandet, mer än man kan tro.

2. Teamet

Hjälp varandra i vardagen och dela lika på disk, tvätt och städning osv blir ju mängder och åter mängder av detta under småbarnsåren. Se er som ett team där viljan att hjälpa och underlätta för varandra är drivkraften.

3. Romatik

Sätt inte romantiken på sparlåga bara för att det ”ändå inte går”- det går visst!. Var kreativ och hitta på lösningar för allt, byt rum om ni vill ”kramas”. Åk på semestern men ta med barnen eller ordna barnvakt. Ge varandra komplimanger i vardagen och berätta varför du älskar din respektive. Så viktigt och vet man inte vad man ska hitta på, prata då om hur allt var när ni träffades och blev förälskade. Brukar alltid funka!

Detta kan verka vara enkla saker men enligt mig behövs det inte så mycket mer om allt annat är bra i grunden vill säga. Har alltid tyckt att det är spännande med relationer och hur förhållande fungerar men även hur olika dynamiken kan vara mellan två personer. Får helt enkelt återkomma till detta känner jag.

Nej, nu ska jag ta måndagskväll här och krypa upp i soffan med min man som strax nattat lilla B klart och inte sitta här med datorn ( relationsdödaren..hahah).

Ha en fin kväll nu!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer

 1. Hej! Jag skulle jättegärna vilja veta var ifrån våningssängen kommer ifrån?

  1. Hej, den köpte vi på Mio fast nu har vi sålt den:) dags att göra om barnens rum! Kram

 2. Älskar era bröllopsbilder! Så vackra! Önskar att vi hade gift oss med pompa och ståt men det blev ett snabbt borgerligt bröllop.

  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig!
  Om man som jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

 3. Verkligen så underbar bild på er familj på den stora dagen ♡ Och jättebra tips – man får inte ta varandra förgivet.

 4. Mm håller med helt. Man måste verkligen rå om varandra och kramas!! <3

 5. Underbar bild och ett roligt minne 🙂
  Fina tips för att vårda kärleken ❤️

 6. Åh vilka bra tips! Tack för att du delade med dig! Tänkte passa på att fråga vilken nyans du har på din BB-creme från Estelle & Thild? Sugen på att testa men de två (?) som finns såg väldigt olika ut, en jätteljus o en mörk…får fråga om hjälp men ville bara höra vilken du har…

  Ha en fin kväll!
  Kram Karin

  1. Tack! Jo jag har faktiskt båda:) en ljusare till vintern och den mörkare till sommaren. Blandar dom till rätt nyans just nu:) kram

 7. Mitt tips är i så fall att gift dig med rätt man! Inte alla män som är med i teamet vad gäller disk, städning och tvätt. Då blir det lätt tjat och tipset att hjälpas åt faller. Någon som har ett riktigt bra tips på det, för jag tror att det många gånger är så verkligheten ser ut. Kram

  1. Ja, jag håller med! Det är en så viktig sak och det var lite därför som jag tog upp det om det mot förmodan är någon kille som läser här;) vet att många bråkar om just detta..
   Kramar

 8. Fina tips och underbar bild!
  Din blogg är så fin men härlig ton. Måste titta in i butiken nästa gång jag är i Stockholm.
  Hälsn Karin

 9. Bra tips, tack! 🙂 Trevlig helg till dig och din fina familj!