Söndags morgon_VIP6743

Godmorgon söndag!

Hoppas att ni sovit gott och fått en fin start på söndagen

Här har jag smugit upp med de två minsta och sitter nu i soffan och tittar på Alvin och gänget som var på tv. Vi brukar försöka låta varandra få en sovmorgon var under helgerna, skönt att få veta att man i alla fall får ligga kvar en morgon och dra sig och denna morgonen var Johans. I natt har det dessutom gått så bra!! kors i taket Bianca sov hela natten i sin säng, har ännu inte hänt och hon är 3 år. I går sålde vi nämligen barnens vånings säng så hennes madrass fick ligga bredvid vår säng i natt vilket gjorde att hon nu sov hela natten!!!

Hade ju tänkt köpa en ny säng till henne men nu när detta funkade så bra så får vi se.

_VIP6731

Måste bara visa dessa bilder som jag tog ute på Rosendals trädgård med Ulrica T häromdagen. Tycker så mycket om detta printet som ju ingår i denna höstens kollektion. Grön marmor känsla och härligt diffust, finns ju även som topp och byxa. Japp, mycket fint enligt mig hur som helst.

Nej, nu ska vi sätta igång dagen här. Det är många viljor som ska synkas men det lutar åt en sväng till Tom Tits eller Andys lekland sen har Bianca efterfrågat ett litet bord med stolar som hon kan sitta och pyssla vid.

Ta hand om dig nu

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. du är ju så himla vacker! mysig morgon dessutom 🙂

 2. Härligt att natten fungerat bra!
  Här har vår femåring (!) precis börjat sova hela nätterna i egen säng i hennes rum. Tidigare kom hon till oss varje natt. Jag har alltid sagt att det inte spelar någon roll att hon kommer. Kommer hon så finns det ett behov av det har jag tänkt men nu när hon sover i egen säng märker jag hur mycket bättre vi alla sover. Dessutom är det första gången på flera år som jag vaknar utan att ha ont i ryggen 🙂
  Fortsatt lycka till med ert sovande!
  Kram Annika

 3. Vad underbart, sömn är verkligen a och o. Tänk att en sådan sak känns som det lyxigaste i hela världen, att ens barn sover hela natten:)!. Ja, ju äldre de blir ju mer hela nätter ska det komma teoretiskt, man får tänka på det när det känns jobbigt.
  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

 4. Klänningen är verkligen superfin. Tror nog att jag måste unna mig den…. Finns den i butik nu?

 5. Tack för en fin och personlig blogg ☺️ Tittar in här då och då men är usel på att lämna kommentarer efter mig. Vet själv hur uppmuntrande det är med en positiv kommentar. Man får feedback på tiden man ändå lagt ner. Dösnygg klänning! Vill ha begäret startades på en gång ☺️
  Kram och ha en bra dag!