Fredags fin


_VIP7332

Såhär såg jag ut för ett par dagar sedan när jag stack iväg på ett litet möte. Men jag tänker att den här outfitten verkligen passar en kväll som ikväll, fredag, skönt ute och ändå lite höstfeeling.

Hej på er denna fredag!

Tusen tack för sovtips, nu har vi börjat ordna sängar och tex lagt ut vånings sängen på blocket och i helgen ska vi köpa en ny säng som funkar för en vuxen och ett barn. Nu xxxxxx ska vi få sova. Hoppas jag i alla fall;)

Fredag idag och för barnens del är det ju fredagsmys, stora tjejen ska spendera den hos en kompis med pizza och Idol och vi andra här hemma. Det blir en lugn kväll med lite gott från Mariannes Fisk som ligger nere på hörnet är i Birkastan och ett glas vitt tror jag bestämt.

Nu ska jag hämta min mellantjej på dagis så att helgen kan sätta igång.

_VIP7336

Toppen finns att köpa här och kjolen endast i min butik på Mood. Vi gjorde bara et par stycken av dom den här gången.

_VIP7347

Bältet finns här!

_VIP7356_VIP7317

 Stor kram och ha en fin fredag i det härliga vädret!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Fantastiskt snyggt och stilfullt. Vill ha! Läste ditt förra inlägg om sömn och för tillfället här hemma så är det våran femåring som sover oroligt. Vi har löst det genom att låta åttaåringen och femåringen sova i samma säng (vuxensäng) vilket de båda tycker är mysigt. En tillfällig lösning och snart kanske ordningen är återställd… Som tur är sover vår bebis och elvaåring bra om natten just nu men det kan ju ändras snabbt har man ju fått erfara! Önskar dig en fin fredag och tackar för en bra blogg! Kram

  2. Hej, Tycker att du alltid är så fin. Jag undrar vart du går och gör dina fransar? De gångerna jag har gjort de tycker jag inte det har blivit bra. Du är väldigt fin i dina.
    Mvh Helena

  3. Åh gillar dina skor vart finns dom? Kram