Villrådig?

IMG_7319

Hej vänner,

Tittar in till er lite sent idag för det har varit en väldigt hektisk dag idag. Började dagen med en fotografering men fick avbryta den för Leonie blev dunderförkyld och grät och grät. Hon började bli dålig  i går men blev sämre idag. Liten stackare.

Just nu så sover vi alla riktigt dåligt, lilla L är förkyld och Bianca vaknar fortfarande på natten minst en gång och kommer in till oss. När hon kommer in så vaknar vi men även Leonie och då blir det amning och blöjbyte och sen har jag svårt att somna om. Sen ligger vi alla i samma säng och liksom väcker varandra lite om var annat.. Gissa om vi är pigga nu??

Det jag undrar är, hur gör ni??

Bredvid vår säng har vi ställt en spjälsäng och tagit bort ena sidan så att Leonie kan sova där. Lustigt nog är det ofta jag som hamnar där ihop krupen. Brukar skratta åt hur vi sover när jag vaknar i den och barnen har tagit över sängen. Hahaha.

Nej, nu måste vi ta tag i vårt sovande så att vi orkar med dagarna. Berätta gärna hur ni gör men syskon och barn i sängen osv.. blir glad för ALLA tips.

Kram till er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Hej! När vi fick vårat andra barn fick nästan pappan varje natt lägga sig bredvid vårt första barn när han vaknade för att inte riskerar att väcka bebisen:) vi köpte sen en varsin 120 säng till barnen så att man ska kunna sova bredvid skönt och ostört, så himla bra har det funkat! Men självklart har man sovit i fotendan väldigt många gånger! 😉

  1. Precis så vi också tänker! Nu åker vånings sängen ut och in kommer en 120 säng så att vi kan turas om att sova där. Tack för alla tips.
   Kram och ha en fin helg

 2. Hos oss är det bra nätter när så många som möjligt sover. För tillfället sover jag med ena sonen i vår säng och min man och vår andra son i sonens säng. Kanske låter tråkigt men vi prioriterar sömnen just nu.

  Kr

 3. Elisabeth

  Hej! Vi hade 3 sängar i bredd när våra var små, så byt ut spjälsängen mot en skön säng som ni alla kan sova gott i. Kram 🙂