En inblick i det dagliga..

IMG_3411

Hej hej onsdag!

Vilket väder det blev, sol sol och åter sol! Känns skönt att det fortfarande är så fint ute och att vi får ha så fina dagar nu innan vår LA tripp som faktiskt närmar sig med stormsteg. Det ska bli helt fantastiskt underbart att få åka dit och det pirrar i kroppen av tanken att vi snart ska vara där i två långa veckor.

Försöker att komma igång och träna och bygga upp musklerna i kroppen igen efter min tredje graviditet för jag känner mig svag och ryggen håller inte för min växande lilla gulleplutt som nu snart väger 7kg!!

Ett par dagar i veckan tränar jag dels kondition och så lite styrka. Passar fint att gå i området där vi bor när det ju är så fina omgivningar vart näsan än pekar. I går var jag ute och körde med en av mina mamma lediga vänner Anna Brolin som ju också fick barn i somras. Kul sätt att hänga på tycker jag, köra en pw och vara lite nyttig samtidigt. Som nybliven mamma har ju alltid en hel del att få prata av sig om vare sig det gäller sömnrutiner eller bara lite pepp utmed mamma/jobb vägen…

Var så fylld av energi när vi var klara.

På bilden ovan kör vi squats i 20 sek för att sen pausa 20 sek för att sen köra igen. Totalt gjorde vi 80 st..Gissa om jag har träningsvärk i dag??!!

IMG_6921

Sen körde vi upp och ner för backen 10 ggr! Sååå jobbigt!! hahaha.

Grymt bra och härlig träning som gjorde gott för både kropp och knopp. Mår så mycket bättre när jag rör på mig och blir en gladare mamma, fru, vän ja allt blir bättre faktiskt!

Men idag blir det paus för jag har en del jobb att stå i här hemma möten ska bokas och plagg ska ritas. Lika bra att fortsätta tror jag för nu hör jag hur lilla L vaknat efter sin lilla förmiddags nap;)

Ha en fin dag nu

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Träning är bara det bästa alltså!!! Var kommer din träningstop ifrån? Kram och ha en härlig dag!