Lördag!

IMG_0352

Hello lördag!

Hoppas allt är fint 🙂

Sitter i soffan med J och pratar om dagen, vi har haft gäster som precis har gått hem. Vi kör alltid tidiga middagar nu när alla har barn så att man inte behöver avsluta så snabbt. Är ni fler som gör så? Ses runt fem, då kan barnen leka lite, sen äta och vi vuxna lite senare. Mycket smidigare tycker vi.

Johan gjorde supergoda snittar till förrätt med King crab legs (hur goda ser dom inte ut???) och så drack vi ett glas bubbel.

Recept:

Rostbröd

King crab legs

Dill

Lime aioli

Citron

Plocka ur köttet ur benen (de är mjuka så det går att klippa med sax) och lägg en liten bit på varje toast (gjorde små runda med hjälp av en äggkopp) och klicka ut en liten sked aioli. Klipp dillen över, peppra lite och voilá.

Klart!

Serveras med ett glas iskallt bubbel.

Nu måste jag pausa här för veckan har varit hektisk med mycket på gång, mycket roligt också så klart med nytt showroom på g och allt. Tusen tack alla ni som kom på vår flyttrea, så kul att få träffa så många av er!

Ok, soffan kallar och jag ska hoppa i  myskläderna. Ha en mysig kväll nu.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Godmorgon!
    Har sett det fatet på en hemsida här. Har du köpt det i Sthlm? Älskar porslinet.
    Du får gärna ge recept eller var möjligen recept finns på J förrätt. Ser magiskt ut.
    Bisous, Nina

  2. OMG! Recept tack! 🙂 Ser magiskt smarrigt ut!

  3. Hej, gillar verkligen din stil och undrar om du kan tipsa om sköna och snygga myskläder (tillräckligt snygga för att gå ner till affären i 😉 Tycker det är så svårt att hitta. / Kicki