Var bara tvungen!

IMG_0111

Hej vänner!

Hoppas dagen har varit fin!

Här vaknade jag med världens nackspärr och kände mig helt låst i rygg och nacke. Fick typ hålla upp huvudet med handen när jag reste mig upp!! Precis detta har hänt varje gång jag fått barn så jag visste vad det berodde på. En lång graviditet och därefter tunga och ofta sneda lyft dygnet runt sätter sina spår. Nåja, nu har jag varit hos naprapaten och har tid för återbesök på torsdag så det ska väl bli bra. Sen är det bara att styrke träna och bli stark i kroppen. Nu när jag jobbar så får träningen stå åt sidan lite och jag märker det direkt i kroppen.

Fick ett sådant galet sug efter nykokt krabba, svenska kantareller och ett glas vitt så det fick det bli idag! Är ju så galet gott och just nu är det som bäst också. Smarr. Nej, nu ska jag fortsätta jobba, snart är det deadline och allt ska vara klart. Just nu är det tyst och lugnt och alla barn sover gott och nöjt i sina sängar.

Bästa tiden för att få något gjort med andra ord.

IMG_0114

Dags att sätta fart nu så att jag också får gå och lägga mig-  jag är ju lite av en nattuggla som får mest ideér på kvällar och nätter. Kanske för att det är så lugnt runt omkring då, vad vet jag 🙂

Ha en fin kväll nu alla goa och tack för att just du tittar in här hos mig.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Fy, nackspärr är hemskt…och roten till det onda kan ju komma ända nerifrån tårna. Min väninna är världens bästa kiropraktor och ”låser” upp mig när jag får ont! Hon är magisk och kunnigast i världen. Tipsar dig om du inte skulle bli hjälpt av naprapat. Hennes klinik är på Torsgatan
  Kryakramar

 2. Hej Valerie!

  Jag undrar var du har hittat tavelisterna som hänger ovanför soffan?

  Med vänlig hälsning,
  Emelie

  1. Hej, dom finns på Ikea:)