Skansen

IMG_0264

Hej hej!

Hade en så fin dag ute på Skansen med familjen i går. Min syster med familj är på besök här hos oss just nu så vi passar på att göra massa kul för barnen. Gillar att vara på Skansen så här års, inte så mycket folk men samtidigt är allt öppet från lillskansen till karuseller.

Nu väntar födelsedags middag på Lidingö hos föräldrarna, vi ska fira min lillasyster som fyller år i dag!

IMG_0173

Min syster och jag har barn som är lika gamla, bara två månader skilje våra minsta åt och dom stora bara 6 månader. Så kul att vi lyckades pricka in det samtidigt utan att egentligen tänka på det.

IMG_0214

Bianca har en ny jättefin fleece tröja från Molo, tycker att det är svårt att hitta lite fina fleece tröjor men den här är superfin tycker jag! Varm och gosig är den också! Hittade den på Babysop.se och den fanns i lite olika färger. Dagens tips faktiskt.

IMG_0225 IMG_0227

Bianca med sin kusin Oscar!

IMG_0228 IMG_0232IMG_0240IMG_0244IMG_0257IMG_0267

Ha en fin söndag nu vänner. Nu måste jag sätta fart här tror jag!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Så roligt att ha barn i samma åldrar. Umgås du och din syster mycket?

    1. Ja så kul! Ja vi umgås ofta men hon bor i Skåne med sin familj. Kram