Mina 5 bästa beautytips

_VIP6807

Bild: Ulrica T // kofta: Valerie

Godmorgon lördag!

Hoppas att allt är bra med er idag! Vilken höst dag vi har här idag. Mysigt tycker jag. Har tänt ljus och äter frukost tillsammans.

Tänkte att jag idag skulle dela med mig av mina bästa beautytips med allt från mina makeuptrix till hur jag gör för att hålla rynkor borta;) Ni är flera som frågat så nu kör vi.

Mina 5 bästa beauty tips!

1.Ha aldrig för mycket make-up! Välj en tunn underlagskräm så att din egen lyster i huden syns igenom och skapa glow med en high lighter. Detta lyfter vilken trött dag som helst och gör att du ser pigg och fräsch ut. Estelle & Thild har en fantastisk som heter ”all in one tinted moisturizer” har den på bilden ovan.

 
 

2. Torrshampo! Alltså denna produkt hade jag inte klara mig utan. Håller håret fräscht och snyggt även om jag inte hinner tvätta det.

 
 

3. Rör på dig! Jag vet att det låter självklart på sätt och vis och att tiden inte alltid finns MEN det gör skillnad jag lovar. Kroppen kommer igång och rensar ut slaggprodukter så att huden får med lyster. Dessutom så känner man sig starkare och blir gladare. Om man inte hinner mer så räcker det med en pw.

 
 

4. Ögonbryn! Ögonbrynen formar ansiktet och ger det karaktär. Välformade ögonbryn formar ditt ansikte men var försiktig i att fylla i för mycket. Jag använder en skugga från Anastasia och avslutar alltid med en ögonbrynsmascara. Tricket är att inte fylla i längst fram utan att bara ta mascaran där. Då ser brynen naturliga ut.

 
 

5.Peela. Så viktigt att peela huden då och då. Har du inte tid eller råd är detta mitt bästa hemma tricks. Har funkat för mig i alla år faktiskt. men köp en bra peeling från Nimue tex så att den verkar på djupet.

 
 …..Och så ett sista litet extra bonus tips. Gör fransar, dvs att bygga på dina egna fransar med en och en tekniken. Så fint och snyggt och gör att du faktiskt inte behöver sminka dig för att se pigg och fräsch ut.

Ha en fin lördag nu vänner!

 
 

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer

 1. Vilka bra tips, du ser så naturligt snygg och fräsch ut!
  Har du nått bra tips på salong där man kan fixa fransarna på i Stockholm?

 2. Så fin kofta, är det den som heter Nola Cardigan?

  Tack

  1. Ja:) Nola cardigan

 3. Tack för fina tips snälla du!
  Vad kul, att jag använder samma Esther&Thilds ”all in one” som du, och jag tycker att det är den fräschaste krämen jag vet numera. Jag har köpt en mörkare till sommarn och en ljusare till vintern, som jag blandar nu när brännan börjar försvinna. Dom har fina produkter annars också, deras ”youth
  olja” använder jag jämt och jag älskar den.
  Det där med ögonbrynsmascara har jag aldig provat, ska köpa en sån nu. Vad har du för märke på den?

  Jag har alltid gillat din blogg, och nu på sista månaderna har den blivit ännu bättre. Jag tycker det är så lyxigt när man får se kläderna direkt av ”madam” herself (för dig passar visserligen ”mademoiselle” bättre:)Kram.

  1. Tack snälla du!! Jag har en från Isa dora som är kanon! Kram

 4. Gokväll:) tack för tiden så himla bra! Jo, jag undrar om du kan rekommendera märke på torrschampo? Tänkte prova för första gången. Ha en mysig helg! Kram

  1. Jag brukar använda Batiste, finns lite överallt! Jag har den för mellan blont/brunt hår. Lycka till

 5. Jag försöker dra ner på användandet av foundation. Dels för att jag är över 40 och de så kallade linjerna börjar bli framträdande och dels för att jag har så torr hud. MEN det är svårt då jag också har en väldigt rödflammig hy som jag inte alls är bekväm med.
  Jobbar på att acceptera mitt naturliga jag.

 6. Bra tips med ögonfransar!Har gjort det en gång på en salong i Sthlm. Blev inte helt nöjd dock. Har du tips på en bra salong i Sthlm?

  /Em

  1. Ja! Bästa stället är Del Carmen som ligger vid Vasaparken, så trevliga tjejer och lugnt och mysigt. Anna som gör mina fransar är helt underbar. Lycka till!

 7. Jag har så glesa strån på ögonbrynen och ganska grova,hur skall jag göra?MVH.

 8. Hej. Så fin kofta. Kommer ni få påfyllning på er webshop av denna? Vilka tvättid har den?

  Tack☺

 9. Tvättråd menade jag såklart

 10. Tack!