Världens grej!

IMG_0064

Hej hej vänner och äntligen är det fredag!

Så härligt! Hoppas att ni har massor av mysigt inplanerat denna helg. Vad jag har förstått så ska det regna mest så det blir innomhus aktiviteter för oss tror jag. Vad ska ni göra? Själv får vi besök av småkusinerna och min syster från Skåne så barnen ska leka och vi ska umgås och äta massor av gott och fira min systers födelsedag.

Ville också påminna även här ( berättade ju på instagram häromdagen) om att vi nästa fredag den 25e och lördag den 26 kommer att ha världens bästa utförsäljning. Det kommer att vara jättebra priser på massor av kul saker och eftersom att vi ska flytta så kommer vi även att sälja vintageplagg, klädhästar, möbler och massor av smått och gott. Ni får inte missa!

Jag och lilla Leonie kommer att vara där också såklart så det vore kul att samtidigt säga hej:)

Tid: fredag den 25 mellan kl 8.30-18, lördag mellan kl 10-14

Plats: Tyrgatan 4, T-bana: Tekniska högskolan

Cash only!!

Ha en fin dag nu så ses vi snart igen

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Lycka till med utförsäljningen 🙂
  Synd att det är så långt bort för den ljuvliga soffan du la ut på instagram hade verkligen gjort sig hos mig… Nåja, den får göra någon annan lycklig istället 🙂
  Önskar dig en härlig helg!

 2. Hej! Läser din blogg varje dag och beundrar din kraft både som företagare och person. Jag skulle bli jätteglad om du ville tala om var du har köpt ditt superfina halsband som du brukar ha på dig, det med den tunna kedjan med en cirkelformad berlock på. Är ute efter något liknande men hittar inget… Skulle göra min dag! Tack för en fantastisk blogg!
  Kram Jessica

  1. Vad glad jag blir! Tack! Jo det kommer från Sophie by Sophie och det var en morgongåva från min man:)

 3. Hej!

  Vad kommer priserna ligga på ungefär så man vet hur mycket kontanter som är lämpligt att ta med? 🙂

  1. Heh hej,
   Priserna är från 100 kr så superbilligt:)