Höst tips a la moi

Nola jumper Woop skirt

Hej tjejer,

Här kommer några snabba höst tips från mig, så som jag gillar att klä mig 🙂

“Nola jumper Woop skirt”

Så härlig och gosig tröja i nude-rosa aktig ton. Samma kvalitet som den marinblå långa koftan jag har haft på mig tidigare. Kjolen i 50-tals modell är i en ganska kraftig jacquard, lite senapsgul blandat med svart och guld. Så fin!

Nola jumper

Woop skirt

Svarta pumps från Footlight

host8

Älskar den här höstfina buketten med Dahlior, kvistar och massor av bär! Helt underbar och full av liv! Vem sa att allt vissnar på hösten? Tycker att det finns så mycket vackert att ta tillvara på just nu. Och Johan om du ser så vet du vad jag önskar mig just nu:)

Coco cropped top Yogi skirt

”Coco cropped polo Yogi skirt”

Min nya favorit tröja i grönt finns även i en kortare version. Så snyggt att klä ner en lite mer festlig kjol som här till exempel. Kjolen är gjord i ett nytt spännande tyg, helbroderad tyll med ros mönster. Sedan är det bandade kanter i sammet längs sidorna och botten. Verkligen en av mina favoriter till denna säsong.

Coco cropped polo

Yogi skirt

De perfekta svarta pumpsen kommer från Footlight.

Wave top Wave skirt

“Wave top Wave skirt”

Ytterligare en favorit look från den här hösten. Helbroderad tyll med våg mönster. Bilden är tagen backstage under modeveckan. Kjolen har ett yttre lager med asymmetrisk skärning som rör sig så fint när man går..

Wave top

Wave skirt

Hösten är verkligen min favoritperiod att klä sig på. Det finns mycket mer att välja på samtidigt kan man vara mer klädd tycker jag. Dessutom så är det just nu också trendigt med färger som grönt, blått och bordeaux. Det är kul att våga mer färger och inte bara svart som man man faktiskt oftast väljer, vilket såklart alltid funkar.

Ha nu en fin dag trots regn, här sitter jag återigen hemma med skissblock, tända ljus och med en kaffe latte i högsta hugg. Nu ska det ritas minsann 🙂

Tack fina du för att du tittar in här.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *