Tisdag

_VIP7286

Hej på er denna regniga tisdag!

Brrr vilket grått väder vi har här idag. Jag har tänt några ljus och sitter framför datorn med skiss papper i högsta hugg och försöker vara kreativ. Tur att regnet och hösten är på väg så att man kommer i rätt ”mode” håller nämligen på med höstens kollektion just nu. Det positiva med regnet är att man faktiskt får en hel del gjort.

Nej, nu ska jag göra mig en kopp the, sätta på lite inspirerande musik och skissa, skissa, skissa..

Ses sen mina fina!

 Tröja: Valerie // Armband: Dyrberg Kern // Byxor: Valerie

Foto: Urica T

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Älskar tröjan, så fin!
    Vi har grått i Götet med, men mysigt om man tänder lite ljus tycker jag 🙂
    Hoppas kreativiteten flödar!

    Kram Catta

  2. Dålig på att kommentera…Men vill säga hej och berömma din fina och inspirerande blogg! Följer den och tycker så mkt om den varma ton som du skapar, både inom ditt yrke/klädmärke men också om livet i stort som smått. Kram till dig